Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?
Nekem van 3 fiam, akiket korán szültem, 19,22,25 évesen, úgyhogy ők már nagyok, a legkisebb elsős gimis.
Az előző páromtól nagyon nem akartam már, most viszont nagyon várom , hogy sikerüljön.
Azt hittem, hogy a küret után majd hamar sikerül, de hiába szépek a görbéim.:(
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy nagyon akarom, és nem tudok másra gondolni.:((
Én Siófoktól 20 km-re lakom.
Nem értem én sem a hőd alakulását, majd tedd be a linket, kíváncsi vagyok.
A hőd alakulását
Szia.Most így állok.Még sosem volt ilyen csúnya görbém.Ha most felfele megy akkor lehet hogy a második tüszőrepedés miatt volt a hőleesés.Legalábbis ezt gondolom.Elméletileg keddre nem várom.Te hogy állsz?
Ez nagyon érdekes görbe, és fura is mivel clostit szedtél, és érett tüszök is voltak.
Lehet, hogy kellene neked is a duphaston, amit én szedek, progeszteron segíti a beágyazódást. Meglátjuk.
Én a 12. napon vagyok, még nem volt meg a tüszőrepedés.
Asszem ma van a tüszőrepedés, mert fáj a hasam, és ma mértem a hőmet reggel, 36,2, tegnap, és tegnap előtt is együtt voltunk.
Te hogy állsz? Feljebb ment a hőd??
Egy clostis hónapban ilyen grbe, ezt egyáltalán nem értem.
Nekem az előző hónaphoz képest csúszott egy napot a tüszőrepedés, mert a 13. napon szokott lenni, de ma vagyok a 14.en.
Ez a grbém, tiszta ideg vagyok, most biztos nem fog sikerülni, mert eddig minden hónapban pontosan a 13. napon megvolt a tüszőrepedés. Most meg...nem tudom mi van, még mindig 36,2 a hőm. Nem ment fel, vagy lehet, hogy tbb pete érett meg? Én már semmit sem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!