Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?
Kicsit el vagyok keseredve. Most megint megkezdem az Avivát. A múlt hónapban is csináltam a 18-at + az ovusakat. Veszek robitussint, és megpróbálom a szódabikarbónás öblítést is.
Ez lesz a 3. clostis hónapom, ezt még végigcsinálom tornával, meg mindennel, aztán pihi ha nem sikerül. Nagyon szeretném már. Neked hogy alakul most a ciklusod? Mikorra nem várod?
Szia.Én ma vagyok a 12.napon.Ha minden igaz péntek körül lesz ovum.Holnap kell mennem ultrahangra megnézi a doki hogy mi újság?A robitusint mikor és hogy kell inni?És a szódabikarbonás öblítést mikor kell csinálni?Lehet én is kipróbálom.Holnap majd megírom hogy mi volt.
Puszi.
Most kell inni a Robitussintm peteérés előtt, hogy higítsa a méhnyaknyákot, hogy tovább éljenek a spermák.
A szódabikarbonás öblítést közvetlenül az együttlét előtt kell csinálni fél órával.
Szuper a 21 mm-es meg fog repedni! Igyál akkor palástfüvet, az is jó ha nincs Duphaston.
Figyeld a hőd mikor emelkedik meg! Szorítok, én még csak a mensi 3. napján vagyok, tegnap kezdtem a clostit, de éjjel már csurom víz voltam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!