Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?
Szia.
Mi újság van veled?Nekem sajnos megjött pénteken.Voltam dokinál nekem is clostit írt fel 2*1-et 5 napig.Majd mennem kell a 13.napon ultrahangra.Te mióta szeded a clostit?
Puszi.
G.
Már kiírtam tegnap, most a kiemeltben van, hogy kereslek mi van veled?
Én 2. hónapja szedem, bizakodom, szép a görbe is, de már tiszta ideg vagyok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Tegnap írtam ki.:) Puszi
Oké.Megint itt vagyok.Először is ne idegeskedj az nem tesz jót.Nagyon szorítok neked hogy most összejöjjön.Fel tudod rakni a görbédet?
Puszi.
Gabica.
Ez a görbém, clostival és duphastonnal, cickafarkkal, és palástfűvel...
Hát nem tudom, szúrkál a hasam, begyulladt kicsit a fogínyem.
Türelmetlen vagyok, a mensi előtti napokat nehezen viselem a várakozás miatt.
Ez a múlt havim, szintén closti+duphaston.
A mostani hónap annyiban különbözik, hogy csináltam az Aviva tornát is, 18 egyszerű +ovus a peteérésig, utána pedig gyengén a 18-at. De most már azt sem merem a vérzésig.
Azt nem írtad mióta próbálkoztok? Mi lassan két éve. Az első hónapokat is beleszámolva, amikor összeköltöztünk, ugyanis sokáig kb 6 hónapig szinte minden nap együtt voltunk. Az nem kedvez a babának.
Azt mondták, hogy jó az eredménye, de a nőgyógyász nekem annyit mondott, hogy nem rossz, de nem is annyira jó. Szerinted? 26 millió a spermaszám, 65% életképes.
Nagyon sajnálom hogy megjött.Ez a várakozás a legrosszabb.De itt vagyunk egymásnak hogy lelket öntsünk egymásba.Te voltál középidőben ultrahangon hogy megnézzék mennyi petéd érett meg?Azt hallottam hogy a clostitol lehetnek ikrek is.
A páromnak a spermáinak száma 80 millió és 75% mozgó.Szerintem a párodnak szednie kéne a fer14-et.Azt mondta a párom dokija hogy ha kevés lenne akkor ezt ajánlaná,de így is szedheti rosszabb nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!