Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?
Jó lenne, ha tartanánk a kapcsolatot, mert jó megbeszélni, hátha tudunk egymásnak tanácsot adni.
A polip, ha csak a méhnyakon van, az nem akkora probléma, mintha a méhben van. Mert a méhben levő, az hormonális eredetű. Nekem is kérdés volt, hogy honnan származik, mert azt mondta a doki, hogy méhtükrözést, és küretet kell újra, csinálni, ha van a méhben polip, mert az tényleg megakadályozza a teherbeesést.
Most mindent megpróbálok bevetni, cickafark teát ittam máig, holnaptól palástfüvet fogok, meg clostit szedtem, 5 napig napi 2 szemet, 15. naptól pedig Duphastont fogok.
Remélem én is, hogy mihamarabb összejön a baba, amit már nagyon szeretnénk.:))
Jelentkezz, majd, hogy mi újság veled! Csillag.
Örülök neki, hogy elmúlt.:)
Én holnap megyek dokihoz vissza ellenőrzésre.
Minden rendben volt, azt mondta, szép a méhszáj, minden oké, próbálhatjuk a babát, írt fel Clostit, meg Duphastont, 3 havi adagot, ha azalatt nem jön össze, petevezeték-átjárhatóságit csinál.
Most is szedtem, a clostit, meg a Duphastont, jövő hétfőre nem várom.
Szia.
Mi újság?Teszteltél már?Van valami tünet?Mert már kedd van.Én ma voltam a dokinál ahol kiderült hogy a cysta is felszívódott.Nagyon örülök neki.
Sajna ma megjött, pedig nagyon úgy tűnt hogy sikerült, és mégsem, remélem következőben végre teljesül az álmom.:)
Ez a mostani görbém: [link]
Próbáltam már, meg is van a könyv, de nem tanultam, csak magamtól csináltam.
Talán volt olyan hónapa, amikor egész hónapban tornáztam, de hosszú távon nem. Lehet, hogy meg kéne próbálnom több kitartással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!