Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 13:40
121/189 anonim válasza:
Szia.Voltam dokinál.Azt mondta hogy nem repedt meg a tüsző ciszta lett belőle egyik oldalt kettő a másik oldalt egy.De nagyon jól reagáltam a gyógyszerre és még ez valószínű hogy meg fog repedni hamarosan.Merthogy a cisztán belül ott van a petesejt.Azt mondta akár terhesség is lehet belőle.A méhnyálkahártyám vastag.Kíváncsiságból csináltam egy ovutesztet az előbb és pozitív lett.Ha megjön akkor egy hónapot ki kell hagynom,majd az azt követő hónapban kell megint szedni a clostit de csak 1 szemet 7 napig.Mert túlságosan jól reagálok a gyógyszerre.Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből.Veled mi újság?Hogy vagy?Ja amúgy ma reggelre felment a hőm 37.1-re.Mondjuk egy kicsit fáj a torkom lehet attól ment fel.
122/189 A kérdező kommentje:
Látod nagyon érdekes, hogy neked kővette ultrahanggal, és mégis ciszta lett.Érdekesek a dokik.
Én nem tudom, hogy velem mi van, mert később volt az ovum, elvileg a nemvárt mensi első napján vagyok, de még várok, mert nagyon sokat csalódtam már.
36,8 a hőm mint tegnap. Meglátjuk...nagyon megérdemelném már két év után.
Puszillak, és remélem mindkettőnknél kopogtat a gólya minél előbb.
2010. okt. 1. 08:05
123/189 anonim válasza:
Szia.Az jó ha a hőd még fen van.Kívánom hogy így is maradjon.És ilyen hosszú idő után valóban megérdemelnénk mindketten.Az ovu tesztem még ma is pozitív.Azt viszont nem értem hogy volt már tüszőrepedés nélküli hónapon mégis napra jókor jött meg.Mindegy hiszek a dokinak mert hinni akarok.Mindegy várunk pedig azt utálok a legjobban.Puszi.
124/189 A kérdező kommentje:
Ma is 36,8 a hőm, nem tudom, félek tesztelni.
2010. okt. 2. 10:14
125/189 anonim válasza:
Az nagyon jó.Szerintem várj hétfő reggelig és akkor tesztelj.Felraknád a görbédet?Az enyém ilyen: [link]
Szerintem ma vagy holnap megreped.
126/189 A kérdező kommentje:
2010. okt. 2. 18:41
127/189 A kérdező kommentje:
Tényleg vaószínű most repedt meg, mindent bele!!!!
2010. okt. 2. 18:42
128/189 anonim válasza:
Ebben a hónapban össze kell jönnie neked is és nekem is.Nagyon szoritok.
129/189 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de fájdogál a hasam:((
Nem tudom, de sok nekem ez a sok csalódás....:(
Ha most nem sikerült, akkor átjárhatóságira megyek, attól meg nagyon félek.:( Puszi
2010. okt. 3. 20:25
130/189 A kérdező kommentje:
2010. okt. 4. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!