Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?
Szia.
Most így állok.Tegnap azért lehetett 37.1 mert ez elötti éjszaka felkeltem sokszor köhögni,lehet befolyásolta.Még 2-3 nap és kiderül.Remélem hogy nem hiába volt ez a hosszú várakozás.Te voltál dokinál ma?
Szia.
Ma reggel megjött úgyhogy nem jött be ez a hónap.Majd 3.naptól kezdem a clostit a 10.napig napi 1 szemet és a 14.napon megyek ultrahangra.Igaz azt mondta a doki hogy hagyjunk ki 1 hónapot,de ha azt nézzük akkor olyan hosszú volt ez a ciklus hogy felért egy hónap pihenővel.Veled mi van?
Én most nem szedek semmit, mert nem tudom mi tolta ki a ciklusomat, melyik dolog amit szedtem.
Most csak multivitamint eurovit multit kezdtem el szedni, mást mindent abbahagytam, lassan a kőzépidő felé leszek. Fura, hogy most nem ver a víz éjjel, a closti szedésénél minden éjjel csurom víz volt a póló rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!