Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Polip a méhszájon megakadályoz...

Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 13:40
 141/189 anonim ***** válasza:

[link]

Én így állok.Úgy nézem megtörtént a tüszőrepedés.Te hogy látod?

2010. okt. 5. 16:39
 142/189 A kérdező kommentje:

Szerintem is megvolt. Lassan megy fel, csak ne menjen le.

Képzeld vmi Romed tesztet vettem 800-ért, és hibás, egy csík sincs rajta. Hogy lehet ilyen??? Legszívesebben a fejükhöz vágnám.

Ha holnap nem jön meg veszek egyet, de a hőm lent van.

Régen a terhességeimmel sohasem mértem a hőm.:((

2010. okt. 5. 20:14
 143/189 anonim ***** válasza:
Pedig alig vártam hogy hazaérjek hogy megtudjam az eredményt.Én még nem jártam úgy tesztel nekem mindig negatív volt.Holnap mindenképpen tesztelj.A ma reggeli hőm 36.8 lett,valójában azt sem tudom mikorra ne várjam.
2010. okt. 6. 15:07
 144/189 A kérdező kommentje:
Sosem jártam még így teszttel, pedig sok netről rendelt volt, egy sem volt hibás. Ma veszek újat munka után.
2010. okt. 6. 15:09
 145/189 A kérdező kommentje:
Negatív lett a teszt, miért is lenne pozi, csak nem értem mi van, csak barnáztam ma egy kicsit, a 31. napon vagyok, lehet hogy nekem sem volt tüszőrepedésem, csak a duphaston emelte meg a hőmet? Már semmit sem értek:((((
2010. okt. 6. 19:04
 146/189 A kérdező kommentje:

Te meg a 41.en vagy. Az sem semmi, kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

Ebben a hónapban nem szedek semmit, csak búzafű kapszulát, omega 3 kapszulát, cickafarkat meg majd palástfüvet. Ja és a Robitussint. De abból csak a köptető a jó az expectorans.

2010. okt. 6. 19:07
 147/189 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy negativ lett.Én is felhagytam már a bogyokkal.én is csak cickát palástfüvet meg terhesvitamint szedek.Ja meg a robbitusin,borzaszto ize van.Szerintem neked megvolt a tüszörepedésed nem hiszem hogy a gyogyszer miatt ment fel.Hát csak várunk nem igazán tehetünk mást.
2010. okt. 6. 19:28
 148/189 A kérdező kommentje:

Én most vettem meg azt a Robitussint, amit kell, az előző nem volt jó. Meglátjuk, én még nem iszom, ma úgy tűnik megjőtt rendesen. 32 napra, sosem volt még ilyen. Asszem tényleg a 16. napon volt a tüszőrepedésem. Na mindegy, ezt a hónapot végigcsinálom, és aztán megyek átjárhatóságira.

Nagyon félek tőle.

2010. okt. 7. 08:20
 149/189 anonim ***** válasza:
Sokat olvastam olyat hogy amikor már nem szedte a clostyt akkor esett teherbe.Hátha nálad is ez lesz.Nekem 2 napja fehér krémes folyásom van,Pedig nem szokott lenni.Majd meglátjuk.
2010. okt. 7. 19:42
 150/189 A kérdező kommentje:

Szerinted most menjek máris átjárhatóságira, vagy pedig várjak meg egy closti mentes hónapot, és ha nem sikerül, akkor utána?

Nagyon félek, nem tudom mit tegyek.

2010. okt. 8. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!