Polip a méhszájon megakadályozhatja a teherbeesést?
Szia.
Mi újság?Hogy alakulsz?Hőd?
A hőm fent van, de barnázgatok. Lehet, hogy a 3 havi gyógyszerezés megkevert? Most nem szedek semmit, csak multivitamint. Meg a Robitussint ittam.
Ezt a mensit megvárom, és irány a doki...
És te, hogy állsz?
Szia.
Én holnap megyek dokihoz fél 2-re.Majd ő megmondja hogyan tovább.
Mert?? Megjott a mensid?
Engem sztem megkevert ez a sok beszedett dolog.....
Még az elején írtad, hogy volt polipod a méhben, attól hogy véreztél? Erős volt az a 2,5 hét?
És mit mondott a dokid, hogy azért tünt el, mert sokat véreztél?
Most megjott nekem, kicsit előbb, előtte már barnáztam, elég erős, amíg szedtem a bogyókat Closti+duphaton, addig nem volt erős vérzésem, most tiszta ideg vagyok-.....
Az első 10 napban gyenge volt de ami utána volt hát az nem volt semmi.Nagyon sok volt 10 percenként jártam vécére.Azt mondta akkor hogy valószínű hogy a polip miatt volt.
Voltam ma nála.Azt írta a papiromra hogy endom:3-4mm.jo.norm ov,bo ov-ban egy 20mm és egy 18mm enyhén echodens képlet látható.A következő menszesz 3.napján megyek alaphormont néznek meg megultrahangoz.
Nekem meg ez valószínű rendes mensi, mert a hőm lement 36,3 szokásosan erős a mensi, bár a closti szedésekor nem ilyen volt...sokkal kevesebb.
Ha elmúlik, utána én is megyek, és valszeg megcsináltatom a petevezeték-átfúvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!