Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen jellegű a fájdalom...

Milyen jellegű a fájdalom beágyazódás terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Nekem a derekamnál,és a vesémnél jött elő a fájás,de csak a jobb oldalon.A baloldalnál semmi..És aztán nem soká éreztem,ahogy a jobb petefészkemnél is előjön ugyanaz a fájdalom.Ez utalhat beágyazódásra??Többen írták már,hogy akkor olyan "szúrkálós" a fájdalom,de azt nem értem..:(Mi az,hogy szúrkálós..??
2008. okt. 22. 20:22
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Ma reggelre nem vártam,és nem is jött,eddig..De remélem nem is fog.A reggeli hőm még mindig 37,0 ,és nem érzem azokat a tüneteket,amiket menszi előtt szoktam.

Szorítsatok,hogy baba legyen a dologban!!

2008. okt. 27. 09:15
 22/30 anonim ***** válasza:
Na, teszteltel mar?? Mi lett az eredmeny?
2008. nov. 2. 14:54
 23/30 A kérdező kommentje:

Szia.Szerdán teszteltem,negatív.

És még mindig nem jött meg.Most várok,mert én több tesztet nem csinálok,az tuti!

2008. nov. 2. 15:54
 24/30 A kérdező kommentje:
Szia!Ittvagy??Mit tegyek?Nem merek tesztelni,de még mindig semmi.És ma vettem észre,hogy fehér pöttyök jelentek meg a mellbimbómon.
2008. nov. 3. 21:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Tesztelj újra vmi érzékenyebbel. Eredménytől függetlenül menj orvoshoz! Majd uh-gal megnéz. Van akinek már látszik a baba uh-on, de a teszt még mindig negatív. Dokimnak volt olyan páciense, akinek soha nem lett + tesztje, mégis terhes volt és egészséges babát szült.
2008. nov. 4. 10:51
 26/30 anonim válasza:
nekem fáj bal oldalt, meg a derekam is néha fáj, lehet hogy nekem is újabb beágyazódás van vagy mi? amugy most van múlóban a menstruáció, nemrég vetéltem el, és most ez a beágyazódáshoz hasonló fájdalom...
2011. nov. 22. 14:39
 27/30 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Nekem olyan alhasi fàjdalmaim voltak mikor a pici beàgyazódott, hogy rendesen üvöltöttem a fàjdalomtól. Àltalàban éjszaka jelentkezett, illetve délutàn, ha ledöltem a kanapéra. Az orvosok attòl féltek,h méhenkívüli ezért fàj ennyire, de nem, rendes normàlis beàgyazòdàs volt. Kb. 5-10 percig tartó fàjdalommal. Fàjdalom csillapítòt ajànlottak a dokik. Senkinek nem kívànom, h ilyen fàjdalmak közepette tudja meg,h egy kis embrió okozza ezt az elviselhetetlen fàjdalmat.
2014. jún. 30. 05:21
 28/30 Ladyone válasza:
Latom off ez a tema de hatha... ugy erzem leszakad a derekam, faradt vagyok nagyon egesz nap, es sokszor jarok pisilni (tobbszor mint altalaban). Csinaltam tesztet ma, de negativ. Kb 1 het vam meg a menstruaciomig. 2 - lassan 3 eve probalkozunk parommal.. mindig azt tanacsoljak ne stresszeljunk, de ennyi negativ teszt utan mar igenis rastresszel az ember. Olvastam az utolso hozzaszolonal, neki eros fajdalmai voltak.. nekem is az de egesz nap. Pont mint a menses elso napja amikor csak osszegubozodva akarsz fekudni es agonizalni.. de mensesem nincs. Remelem baba lesz..
2018. dec. 26. 21:38
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia kèrdező mi lett akkot veled sikerült a baba ? Utolso válaszolo ès neked ? Èn is ebbe a cipőbe járok :/
2019. jún. 7. 14:30
 30/30 anonim válasza:

Sziasztok!:) mit gondoltok arról ha nagyon szúrkál a hasam aljába ugyan azok a tünetek amiket le írtatok ! Nem hiszem hogy terhes lehetnék 2nappal ezelőtt voltunk együtt a párommal de vigyáztunk , nem mutatkoznának ilyen hamar a beágyazódás tünetei ugye ?🙂

Köszönöm a segítséget , csak hétfőn tudok menni a nőgyógyászhoz:/

2021. szept. 4. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!