Milyen jellegű a fájdalom beágyazódás terhesség alatt?
Hello! En voltam a 2. es 5. hozzaszolo. Csak gondoltam szolok, hogy tegnap este (25.nap estejen), tehat mensi varhato napja (28.nap, vagyis most vasarnap) elott kb. 3nappal mar kimutatta a teszt a KET csikot, igaz halvanyabban mint a kontrollcsik, de nem is tul halvany. :D Szurkolok, h. neked is osszejojjon minel hamarabb!
2008. okt. 24. 16:42
12/30 A kérdező kommentje:
Jajj,de jó!Köszi,aranyos vagy:)
Egyébként épp most akartam kérdezni,hogy szerintetek tesztelhetek-e már?Nekem hétfőn kellene megjönnie,és holnap(szombat)reggel akarok tesztelni.Tehát nagyjából,mint te:)
Egyre több tünetem jön elő,amik eddig még soha!Gratula Neked,remélem én is örülhetek már végre!
13/30 A kérdező kommentje:
Még valami!!Mivel teszteltél?És esteee?
Szia! Első válaszoló vagyok és szerintem tesztelhetsz enno nekem is kimutatta a 2 csíkot menszi előtt 3 nappal és én a lillyvel teszteltem! De ne keseredj el ha nem mutat pozitívat mert van olyan akinek akkor sem mutatja ki ha késik és mégis terhes!!Nagyon drukkolok neked és majd írd meg hogy mi volt!!!
33 hetes pocis
2008. okt. 25. 08:36
Kerdezonek : First Response-szal teszteltem, ez allitolag mensi esedekes napjatol visszaszamolt 5.napon kimutatja. De nem tudom h. kaphato-e Magyarorszagon ez a teszt.
2008. okt. 25. 21:00
16/30 A kérdező kommentje:
Te hol vetted azt a tesztet?Nem Szlovákiában véletlenül?
Ma reggel megcsináltam,de negatív..sajnos:(
De még bízok,mert ugye hétfőre nem várom.
Egyébként számít valamit az,hogy hajnalban(fél4) felkeltem pisilni?Muszáj volt..És a tesztet reggel 8-kor csináltam..Számít ez?
17/30 A kérdező kommentje:
És nálatok minden nap azonos intenzitással jelentkeztek a tünetek?Mert nekem pl ma szinte semmi nem jött elő.A hőm még magas(37),Folyton tüsszögök,de nincs büfi,nincs émelygés..Ez normális?
Ja, igen, ESTE teszteltem ,pedig napkozben nem egyszer pisiltem, es mondom ez mensi elott volt, hisz holnapra (vasarnapra) nem varom, megis kimutatta!
2008. okt. 25. 22:47
19/30 A kérdező kommentje:
És az érzések?Nálad folyamatosan vannak?
Szia. Ma szinte egesz nap volt mindjart megjon erzesem, egyszer azt hittem meg is jott, mintha folyt volna valami, epp meloban voltam. Aztan mikor mentem szunetre, szo szerint szaladtam a wc-re, azt hittem megjott es veres lett a gatyam, stb... De nem lett az, nem jott meg! :D Most este megint csinaltam First Response meg Lily tesztet, a Lily-n halvany lett a masodik csik (ezt meg Mo-rol hoztam), a masik pedig ugyanaz a marka mint csutortokon (Angliaban vettem) es most joval erosebb a tesztcsik, de ez nagyon erzekeny teszt. Tehat mar majdnem hogy egyforma a kontrollcsik meg a tesztcsik. Nem tudom, hogy baj-e h. hajnalban voltal pisilni. En szinte vilag eletemben jartam ki ejszaka/hajnalban pisilni, megis kimutatta a First Response. Holnap kerek idopontot korzeti dokihoz, majd meglatom mit mond, mikor kell UH-ra menni ,stb.
2008. okt. 26. 22:07
Kapcsolódó kérdések: