szerintem semmi sincs veszve...ha nem esik tovabb
itt az en gorbem...en is nagyon remenykedem a bababan
ti legalabb voltatok peteereskor egyutt mi csak elotte egy nap es utana!remelem azert meg osszejott
Köszönöm a gyors választ! Már nagyon izgulok! Hétfőre nem várom, eddig nagyon reménykedtem, de most kicsit megijedtem, hogy leesett a hőm! Viszont van cicifájás (ami jó jel) de van pecsételés (ami mensi előjele nálam). Tudom a pecsételés lehet beágyazódás jele is de... Nem tudom. Attól hogy "leesik" a hőm néhány tizedet, de feljebb van pé előtt, attól még ugye van esély? :)
Sztem a tiéd gyanus, h baba! De jó lenne, ha mindkettőnknek sikerülne! :)
Ne idegeskedj! Czeizel is azt mondja, hogy egy gyerekért meg kell dolgozni! Átlag 4 hónap (1-8 hónap próbálkozás) után szokott összejönni, de max 1 év. Ha addig nem jött össze, akkor kell dokihoz menni, mert akkor már lehet, hogy spontán nem jön össze, vagy valami gond van, amin segítenek, ha tudnak.
Mára így alakult a görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!