Milyen jellegű a fájdalom beágyazódás terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nekem a derekamnál,és a vesémnél jött elő a fájás,de csak a jobb oldalon.A baloldalnál semmi..És aztán nem soká éreztem,ahogy a jobb petefészkemnél is előjön ugyanaz a fájdalom.Ez utalhat beágyazódásra??Többen írták már,hogy akkor olyan "szúrkálós" a fájdalom,de azt nem értem..:(Mi az,hogy szúrkálós..??2008. okt. 22. 20:22
1/30 A kérdező kommentje:
Bocsi :P elírtam.Tehát csak simán beágyazódás alatt..
2008. okt. 22. 20:26
2/30 anonim válasza:
Szia! Én menszi szerű kis szurkát éreztem és volt egy ici pici barnázásom is! Remélem neked is a beágyazódás miatt van amit érzel!Sok sikert!
33 hetes kismama
3/30 anonim válasza:
Az lehet terhesség, ill. beágyazódás jele, ha PÉ (és egyben az akció) napja óta időnként mensiszerűt érzek??? 4 nap van még a nem vártig.
4/30 anonim válasza:
Elképzelhető mivel terhesség esetén is előfordul aza bizonyos mindjárt megjön érzés! Sok sikert!
5/30 A kérdező kommentje:
Bocsi,de a feltett kérdésemre is válaszolna valaki..?
Milyen az a szúrkálós fájdalom?!
2008. okt. 22. 20:52
6/30 anonim válasza:
Már válaszoltam rá neked én vagyok az első válaszoló! Olyan a szurkálás mint amikor meg akar jönni!
7/30 anonim válasza:
Én voltam, aki másodjára írt. A szurkálós fájdalom gondolom olyasmi, mint ami néhány embernek PÉ idején van, tehát nem tompa, hanem éles fajdalom, és bele-belenyilallgat többnyire petefészekbe, netán méhbe, vagy hüvelybe. Ettől jobban nem tudom leírni.
8/30 anonim válasza:
Az még lemaradt, h. ugye mivel éles fájdalom, olyan mintha késsel vagy tűvel "szúrkálnának".
9/30 A kérdező kommentje:
Köszi,köszi ,és ne haragudjatok,de teljesen kivagyok..10 hónap próba után:(
De akkor ez jó,mert ilyen fájdalmat érzek!De jó lenne..:)
2008. okt. 22. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!