Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti nagyon rágörcsöltetek a...

Ti nagyon rágörcsöltetek a teherbeesésre? Sikerült hamar, vagy várnotok kellett?

Figyelt kérdés
A párommal a babán dolgozunk, de ez az első próbálkozós hónap. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már annyira szeretnék anya lenni hogy már el se tudom képzelni hogy velem is megtörténhet ez az érzés. Szexeltünk a középidőben és azelőtt is kétnaponta. sajnos most igy utána nem tudunk mert elutazott. annyira varom mar azt az idot amikor megkéne jönnie, és kimaradjon.... nektek sikerült annak ellenére amikor rágörcsöltetek?

2017. okt. 27. 20:39
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
basszus! lehet nagyon kényes de mentem ma vasarolni es valami befolyt a bugyimba... siettem haza és habos nyák(rengeteg) jött ki. tojásfehérje szerű, de leginkább a felvert tojásfehérjére hasonlit...gyulladàs nem lehet mert azt érezném. de 18ik ciklusnapon vagyok, ilyenkor hogy lenne peteérés? ha 28 napos vikkusaim vannak.
2017. okt. 28. 10:19
 32/37 anonim ***** válasza:

Kerdezo téves:2x volt gyulladasom egyszer sem.ereztem..

2. Hogy habos folyasom sosem volt szval azt gondolnám nem.normális

2017. okt. 28. 13:13
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Hat valoban nme normalis. Az se hogy az elso honapban mar gepiesen szexeltek. Hol az elvezet? Spontaneitas? Tulzasba estel... Nagyon
2017. okt. 28. 14:31
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nagyon szeretnénk babát, de soha nem szeretkezünk muszájból, amikor összebújunk eszembe sincs, hogy ez a "gyerekcsinálásra" megy :) Élvezd ki, szexeljetek jókat hangosan és önfeledten amig lehet :D :D :D Sok sikert neked :)
2017. okt. 28. 21:44
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi eddig a harmadik hónapnál tartunk és kB. Úgy vagyok, mint Te.. :D

Bár én képtelen vagyok még hónapokat várni, inkább elmegyek orvoshoz kivizsgálásra, hogy rendben van-e minden... És igazából nem értem azokat, akik hosszú hónapokig szenvednek... Mi van akkor mondjuk, ha van pl. Prolaktin zavarodott van, akkor ha fejre állsz se fog osszejönni, viszont az orvos simán helyrehozza és akkor nyugodt lehetsz, hogy össze fog jönni a babó...

2017. okt. 28. 21:45
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább az előtt görcsöltem rá a témára, hogy összejöttem a párommal és szingli voltam. Eü -ben dolgoztam, folyton a kisgyerekes vagy terhes női páciensek születési idejét néztem a számítógépes kartonon, meg az általam idősebbnek vélt sztároknak néztem utána ki mikor szült, Csisztu, Lilu...ekkor 28 éves voltam. Érdekes, utána nem stresszeltem, pedig az első babára egy évet vártunk, a 2., 3.(még pocakban) , elsőre összejött, pedig alig voltunk együtt (kisgyerekek mellett...) de néztem a hüvelynyákot, amikor tojásfehérjés volt 2 nap egymás után együtt voltunk és mint írtam, sikerült is.
2017. okt. 28. 22:24
 37/37 anonim ***** válasza:

Az elsonel raporogtem, 6 honap alatt sikerult,ugyhogy vettunk egy kiskutyat es teljesen ra koncentraltam..

A masodik elsore sikerult, a harmadik pedig 5 honap alatt,ra szinten raporogtem,de a melo nagyon elhavazott mult honapban es erre tegnap teszteltem pozit.

Szerintem nem szabad ragorcsolni...

2017. okt. 30. 05:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!