Ti nagyon rágörcsöltetek a teherbeesésre? Sikerült hamar, vagy várnotok kellett?
Figyelt kérdés
A párommal a babán dolgozunk, de ez az első próbálkozós hónap. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már annyira szeretnék anya lenni hogy már el se tudom képzelni hogy velem is megtörténhet ez az érzés. Szexeltünk a középidőben és azelőtt is kétnaponta. sajnos most igy utána nem tudunk mert elutazott. annyira varom mar azt az idot amikor megkéne jönnie, és kimaradjon.... nektek sikerült annak ellenére amikor rágörcsöltetek?2017. okt. 27. 20:39
21/37 anonim válasza:
Hat azert az elso honapban ez igencsak tulzas....
22/37 anonim válasza:
Én kb 10 évig szedtem fogamzásgátlót . Én sem találtam meg a családcentrikus férfit ... majd eljott az ido es párommal megbeszéltuk ,hogy befejezem a gyogyszert es babat szeretnénk... Én már a legelején éreztem hogy biztos osszejott a baba... gorcsolt a hasam,mikozben még messze nem volt a mensi... A szervezetem nem ismerem a fogamzadgatlo szedése miatt, sexeltunk mikor jól esett. Úgy voltunk vele,jon amikor jonni akar. De en ugyanugy vagyok vele mint Te,hogy kb 10 éve erre vágyom 😊 elmentem még mensi elott egy rakszuresre. A doki mondta még nincs baba... nem ugy megy az,ha most szeretnénk most lesz is... erre, 28nappal szamolva, vasárnap nem jott meg a mensim. Hetfon csinaltam 1tesztet ami pozitiv is lett. Kedden megegyet. Szerdan egy digitalisat... mind pozitív 😊 kivancsi vagyok mit fog szolni a doki ha megyek hozza hamarosan. Kb 4.hétben vagyok . Mellfeszules,hanyinger,erzékenység szagokra, faradékonyság már van... 20 év van koztunk parommal. Így a tenyezoket nezve ez egy csoda 😊 remeljuk minden oke lesz. Szóval ne stresszelj !!!!
23/37 anonim válasza:
Január óta szeretnénk babát februárban teszteltem egy pozitívat de sajnos elment a baba. Azután minden hónapban össze vissza jött meg hol előbb pár nappal hol késett heteket folyton teszteltem! Viszont úgy voltam vele június elején, hogy jó nem fogok stresszelni és tesztelgeni sem mert attól sajna nem lesz babóca. Még június közepén kiderült, hogy babát várok (9nap késés után teszteltem miután éjszaka felébredtem, hogy meghalok ha nem eszem dinnyét) Most 25 hetes vagyok :)
24/37 anonim válasza:
Utolsó neked mikor ment el a baba?
25/37 A kérdező kommentje:
én azért is mondtam le a dologrol e honapba ha esetleg nem jönne össze mert a ciklus 13 napján és azelott voltunk együtt többször. utána elutazott! mire visszajön már esélytelen lesz. :) szerintem :D
de ebbe az évbe terhes leszek igy döntöttem :)
2017. okt. 28. 07:17
26/37 A kérdező kommentje:
tudjátok a legdurvabb az hogy tenyleg 2 naponta kellene a baba erdekeben csinalni. de kis f*omnak sincs kedve minden két napba. vagyis egyikönknek se, és ha együtt is vagyunk ennyidzer, az a babagyártás végett van. :D ti hogy vsgytok a szexszel?
2017. okt. 28. 07:31
27/37 anonim válasza:
Mi nem stresszeltünk rá különösebben, de a gyakorlati részébe elég rendesen belevágtunk :D Mi nagyon szerencsések vagyunk, az első hónapban sikerült. Drukkolok nektek!
28/37 anonim válasza:
eléggé rápörögtem mindkétszer azt hiszem. De ettől függetlenül hamar sikerültek, a nagy 2. hónapban, a kicsi 1.ben. :)
29/37 anonim válasza:
Mi most vagyunk a második próbahónapban, 25én kellett volna megjönnie, még semmi, de én is ezen kattogok mindennap... :-)
30/37 anonim válasza:
Én bizony nagyon ràgörcsöltem, mert a próbàlkozàs előtt 3 hónappal kiderült, hogy peteérési gondok vannak, amire a dokim "csak vitaminokat" ajànlott. E vitamin, Inofolic, terhesvitamin kombót. Ezeket 3 hónapig szedtem majd elkezdtük élesben. Itt jött a ràgörcsölés, menszesz végétől "kötelezően" együtt voltunk kétnaponta, ha a férjem hajnalba jött haza, fel kellett keltenie. Lebetegedett, nem érdekelt hogy elkaphatom, szeretkeznünk kellett. Hőmérőztem, figyeltem a testem. Kb 3 hét alatt bele is fàradtam, leàllítottam magam. Nem volt hőmérőzés, kötelező szex, sőt előfordult hogy én mondtam hogy "nincs kedvem" A következő vérzésem ki is maradt, nem okozott gondot a ràgörcsölés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!