Simertelen teherbeesésre bárki szedhet?
Ha a barátnőm torokgyulladásra augmentint kapott, akkor nekem is az lesz a jó, ha fáj a torkom?
Ennyi ésszel inkább ne is ess teherbe és ne szülj...
Irtam,hogy a védönöt kérdezte meg esetleg mit lehetne megpróbálni...nem a barátnöm szedte....
A kérdésem nem az volt vállaljak e szerinted gyereket,hanem ,hogy megkérdezzem e elötte a dokit..
Nekem pont tegnap javasolta a doki (adott is nekem ott 8000ft volt 60 tasak)
Érdemes megkérdezni, egyáltalán kell e. Meg közben elküldött engem hormonsorra is, hogy lássuk mi nem stimmel.
igen, bárki szedheti, javítja a petesejt minőségét, és ha esetleg enyhe IR vana háttérben, arra is kiváló ( ha nem enyhe, akkor nem kell gyógyszer is).
Szedj még E és D vitamint, illetve javasolt a helyes életmód ( mozgás beiktatása a mindennapokba és az egészségtelen ételek kizárása, pl fehérliszt, cukor. )
Persze olykor lehet bűnözni, de érdemes alapvetően egészséges ételeket fogyasztani, főleg a sok zöldség+fehérje teszt jót az én orvosom szerint.
Az inofolic nem gyógyszer. Nekem nincs pcos- ir-em mégis ajánlotta a dokim. Mondjuk nekem olyan gondom volt hogy egyik hónapban volt ovulációm a másikban nem. Az első inofolicos hónapban olyan peteérésem lett hogy rendesen megéreztem. Terhes is lettem.Azóta már a 22.hétben vagyok. 😊
Ártani nem ártasz vele persze ha nem sokallod az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!