Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Simertelen teherbeesésre...

Simertelen teherbeesésre bárki szedhet?

Figyelt kérdés
Inofolicot javasolta a védőnöm.egy ideje fél év..kb probálkozunk de nem sikerül a baba.barátnömnek mondta védönö,(mondtam kérdezzen rá)hogy próbáljam ki az inofolicot esetleg.ezt orvossal elötte beszéljem meg ,vagy magamtól is ihatom?
2017. júl. 20. 08:19
 1/10 A kérdező kommentje:
Sikertelen.bocsi elirtam.
2017. júl. 20. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha a barátnőm torokgyulladásra augmentint kapott, akkor nekem is az lesz a jó, ha fáj a torkom?

Ennyi ésszel inkább ne is ess teherbe és ne szülj...

2017. júl. 20. 08:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Irtam,hogy a védönöt kérdezte meg esetleg mit lehetne megpróbálni...nem a barátnöm szedte....

A kérdésem nem az volt vállaljak e szerinted gyereket,hanem ,hogy megkérdezzem e elötte a dokit..

2017. júl. 20. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az inofolic venynelkuli. Nyugodtan szedheted. Más kérdés h eleg drága es azért érdemes előtte orvossal beszélni mert lehet teljesen mas kell neked.
2017. júl. 20. 08:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi.rendes vagy.
2017. júl. 20. 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem pont tegnap javasolta a doki (adott is nekem ott 8000ft volt 60 tasak)

Érdemes megkérdezni, egyáltalán kell e. Meg közben elküldött engem hormonsorra is, hogy lássuk mi nem stimmel.

2017. júl. 20. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az Inofolic semmi más, mint folsav és inozitol. Az inozitol azoknak segít, akiknél inzulin rezisztancia gátolja a peteérést. Folsav mindenkinek kell, aki babát tervez, abból 1000 forint alatt (pl. Eurovit) kapsz a gyógyszertárban két havi adagot. (3 mg-os tabletta, napi fél szemmel kétszer annyit szedsz, mint bármelyik terhesvitaminban van, bőségesen elég.) Az Inofolicot kokain árban mérik és ha nincs ismert inzulinprobléma, amin segíthet, aránytalanul drága, kidobott pénz, mert csak a filléres folsav hasznosul belőle.
2017. júl. 20. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:

igen, bárki szedheti, javítja a petesejt minőségét, és ha esetleg enyhe IR vana háttérben, arra is kiváló ( ha nem enyhe, akkor nem kell gyógyszer is).

Szedj még E és D vitamint, illetve javasolt a helyes életmód ( mozgás beiktatása a mindennapokba és az egészségtelen ételek kizárása, pl fehérliszt, cukor. )

Persze olykor lehet bűnözni, de érdemes alapvetően egészséges ételeket fogyasztani, főleg a sok zöldség+fehérje teszt jót az én orvosom szerint.

2017. júl. 20. 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Az inofolic nem gyógyszer. Nekem nincs pcos- ir-em mégis ajánlotta a dokim. Mondjuk nekem olyan gondom volt hogy egyik hónapban volt ovulációm a másikban nem. Az első inofolicos hónapban olyan peteérésem lett hogy rendesen megéreztem. Terhes is lettem.Azóta már a 22.hétben vagyok. 😊

Ártani nem ártasz vele persze ha nem sokallod az árát.

2017. júl. 20. 12:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! Utolso gratulálok.boldog babavárást és jo egészséget.
2017. júl. 20. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!