Ti nagyon rágörcsöltetek a teherbeesésre? Sikerült hamar, vagy várnotok kellett?
Elhiszem h nehez en se birtam jol.:)
Ha megfogadsz pár tanácsot..ezek engem nyugtattak, kicsit kiéltem babás vágyaim:
Hőmérőztem meg LH teszteltem( nekem aztan ki is derult h 17.cnap korul van ovum)
És mi nem figyeltuk egesz ciklusba h a 2 naponta meglegyen ( bar amugyis sokat voltunk egyutt) nekem a doki azt tanacsolta h termekeny napokon minden nap. Hatha parom spermai nem eletkepesek tobb napig!:)
Igy mi 14-18.cnig minden este egyutt voltunk :)
Meg parom szedett a sikeres honap elott mar 2 honappal napi 1 szem cinket és napi 200mg e vitamint
Én B konpkexet ( ebben van folsav is es a b vitaminok segítik a peteérést) meg napi 200mg e vitamint és ovu elotti idoszakban heti 2x vettem meleg sósfurdőt.
En iszonyuan akartam, folyton akorul jartak a gondolataim. De nem hagytam elveszni a jozan eszemet, azaz:
1. Nem erdekeltek mas nok tunetei, mert tudtam, hogy minden szervezet mas.
2. Nem pakoltam fel kozvitatasra a tesztemet mert kettoig tok jol el tudok szamolni, latom hogy 1 vagy 2 csik van a pisis teszten.
3. Nem vadidegenekkel paraztattam magam, mert itt olyan szintu kizos tunetkeresgeles folyik meg egymas oruletbe kergetese hogy tudtam, ennel nekem tobb sutnivalom van.
Szoval 3-3 honap vokt mindket gyerkocom es bar "ragorcsoltem" de ahogy irtam, a fentieket betartottam mindketto baba tervezesenel. Foleg az 1. pont az, amit 10 nobol 9 elb*sz holott eleg evidens.
nekem november 8án kellene nem megjönni, ha 28 napos. iklust veszünk alapul. és a 13ik napon voltunk együtt utoljára. most a 17iken vagyok. még nyilvan leszünk együtt a honapba de az már azerintem
eselytelen...max ha bejött a 13ik nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!