Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti nagyon rágörcsöltetek a...

Ti nagyon rágörcsöltetek a teherbeesésre? Sikerült hamar, vagy várnotok kellett?

Figyelt kérdés
A párommal a babán dolgozunk, de ez az első próbálkozós hónap. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már annyira szeretnék anya lenni hogy már el se tudom képzelni hogy velem is megtörténhet ez az érzés. Szexeltünk a középidőben és azelőtt is kétnaponta. sajnos most igy utána nem tudunk mert elutazott. annyira varom mar azt az idot amikor megkéne jönnie, és kimaradjon.... nektek sikerült annak ellenére amikor rágörcsöltetek?

2017. okt. 27. 20:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
85%
Elsô vagyok. Én nem éreztem a beágyazódást, és az ovulációt se szoktam észrevenni. De mondom, nem is kerestem
2017. okt. 27. 21:29
 12/37 A kérdező kommentje:
Kedves elsö! és mennyit voltatok együtt ha szabad kérdezni? és mely napokon? ovu körül?
2017. okt. 27. 21:35
 13/37 anonim ***** válasza:
66%
Én is ilyen voltam mint te.. A 8hónap után elengedtem "belenyugodtam" majd jön amikor úgy érzi és akkor össze is jött 😁 nálunk is az volt a baj, h rágörcsöltem
2017. okt. 27. 21:52
 14/37 anonim ***** válasza:

Elhiszem h nehez en se birtam jol.:)

Ha megfogadsz pár tanácsot..ezek engem nyugtattak, kicsit kiéltem babás vágyaim:

Hőmérőztem meg LH teszteltem( nekem aztan ki is derult h 17.cnap korul van ovum)

És mi nem figyeltuk egesz ciklusba h a 2 naponta meglegyen ( bar amugyis sokat voltunk egyutt) nekem a doki azt tanacsolta h termekeny napokon minden nap. Hatha parom spermai nem eletkepesek tobb napig!:)

Igy mi 14-18.cnig minden este egyutt voltunk :)

Meg parom szedett a sikeres honap elott mar 2 honappal napi 1 szem cinket és napi 200mg e vitamint

Én B konpkexet ( ebben van folsav is es a b vitaminok segítik a peteérést) meg napi 200mg e vitamint és ovu elotti idoszakban heti 2x vettem meleg sósfurdőt.

2017. okt. 27. 22:06
 15/37 anonim ***** válasza:
52%
Igen. Első hónapban összejött. Számoltam a dpokat és jeleket kerestem magamon, úgyhogy mondhatjuk, hogy nagyon rágörcsöltem. Nem jó, könnyen bele lehet csavarodni, utólag már tudom. Szerencsém volt, nem kellett sokat várni.
2017. okt. 27. 22:07
 16/37 anonim ***** válasza:
76%

En iszonyuan akartam, folyton akorul jartak a gondolataim. De nem hagytam elveszni a jozan eszemet, azaz:

1. Nem erdekeltek mas nok tunetei, mert tudtam, hogy minden szervezet mas.

2. Nem pakoltam fel kozvitatasra a tesztemet mert kettoig tok jol el tudok szamolni, latom hogy 1 vagy 2 csik van a pisis teszten.

3. Nem vadidegenekkel paraztattam magam, mert itt olyan szintu kizos tunetkeresgeles folyik meg egymas oruletbe kergetese hogy tudtam, ennel nekem tobb sutnivalom van.

Szoval 3-3 honap vokt mindket gyerkocom es bar "ragorcsoltem" de ahogy irtam, a fentieket betartottam mindketto baba tervezesenel. Foleg az 1. pont az, amit 10 nobol 9 elb*sz holott eleg evidens.

2017. okt. 27. 22:07
 17/37 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ovu körül, 2naponta. Mikorra nem várod?
2017. okt. 27. 22:08
 18/37 A kérdező kommentje:

nekem november 8án kellene nem megjönni, ha 28 napos. iklust veszünk alapul. és a 13ik napon voltunk együtt utoljára. most a 17iken vagyok. még nyilvan leszünk együtt a honapba de az már azerintem

eselytelen...max ha bejött a 13ik nap :)

2017. okt. 27. 22:24
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem stresszeltünk rajta egy percig sem, nem naptáraztunk, hőmérőztünk, semmit nem csináltunk, csak nem védekeztünk és friss házasok voltunk... :) 6 év kellett hozzá, hamarosan megszületik. :)
2017. okt. 27. 22:34
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja, három éve szeretnénk babát. Két éve elvetéltem, azóta sem jön az újabb terhesség. Igen, finoman szólva is rá vagyok görcsölve.
2017. okt. 27. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!