Tervezted a babát? Hogy mikor szeretkezzetek? És sikerült is terhesettel? Segíts kérlek nekem
Figyelt kérdés
2 babát veszítettem el. Letöltöttem a naptaram applikációt és ott nyomon követem hogy mikor van peteérés ovulacio stb. De egyszerűen nem jön össze :'( ha esetleg tudsz segíteni írj privatban :( kosziii2017. okt. 26. 20:39
11/16 A kérdező kommentje:
28naposak a ciklusaim. Hát remélem nem jön meg de nem érzem a tüneteket amiket az első kettőnél :'( akkor ha elmúlt a mesim akkor vegyek ovu tesztet?
2017. okt. 26. 22:11
12/16 anonim válasza:
Már bocs, de nálad nem az a baj, hogy nem jön össze, hanem hogy nem marad meg. Én inkább ezzel foglalkoznék a helyedben.
13/16 anonim válasza:
2 babát elveszítettél, tehát kétszer teherbe estél. Nem ezzel van a gond, hanem a megtartással. Ebben doki tud segíteni, lehet, hogy egy kis progreszteron-pótlás meg is oldaná a problémát.
Hidd el, ahol kettő összejött, ott jönni fog még, szóval semmiképp se a teherbeesésen stresszelj.
14/16 anonim válasza:
Most komolyan...itt mindenkinek mániája a lelontozás?? Imádom amikor más jobban tudja helyettem hogy hogyan és mikor fogantak meg a gyerekeim 😁😉
15/16 anonim válasza:
"Már bocs, de nálad nem az a baj, hogy nem jön össze, hanem hogy nem marad meg. Én inkább ezzel foglalkoznék a helyedben."
Itt a pont. 2 vetélésnek már inkább oka van mint véletlen, kivizsgálas jó lenne.
Nekünk amúgy a napi szex jött be.
16/16 A kérdező kommentje:
Akkor nőgyógyászhoz vagy háziorvoshoz kell forduljak? Vér vizelet tesztbol kiderül mi a probléma?
2017. okt. 28. 10:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!