Tervezted a babát? Hogy mikor szeretkezzetek? És sikerült is terhesettel? Segíts kérlek nekem
Esetleg hőmérőzés vagy ovu tesztelés!
Sajnálom, hogy két angyalkád is lett, de ebből én azt gondolom, hogy nem az időzítéssel van a baj.
Szervi probléma? Vagy véralvadási zavar nincs esetleg?
Igen terveztük a szeretkezéseket mivel szerettünk volna babát :)
Elkezdtem a hőmérőzést de az nem működött mert egyrészt kezdő is voltam benne ill. ugrált össze-vissza.Így fogtam és vettem ovu tesztet a 2. próbálkozós hónapban. Sajnos azt is lekéstük mert a párom pont dolgozott amikor pozi lett az ovuteszt 😕 Így a 3. próbálkozós hónapban össze is hoztuk ovuteszttel :)
A második babánknál már nem tököltem a hőmmel egyből ovuteszt és durr bele..elsőre sikerült ☺
De a legtutibb szerintem a hőmérőzés és az ovuteszt együtt 😉
Nekem sem ért sokat..
bár nálunk hál Istennek nem voltak ilyen gondok..
Akkor jött össze amikor azt hittük nem fog, mert elutaztam a középidőre....íg előtte voltunk együtt, meg jóval utana...
Szerintem nem stresszeltünk rá...tényleg maximálisan csak az együttlét miatt voltunk együtt...
2 missab után amikor már sejtettük mi lehetett a baj és újra próbálkozhattunk...
Sok program és kirándulás figyelem elterelésnek. 2 Naponta szeretkeztünk és ami fontos, hogy minden szeretkezés után megemeltem a csípőm\fenekemet. Egy keményebb párnát alátettem. Az első baba így 3 hónap után a második elsőre összejött. 😊 + próbáld ki az inofolic-ot.
Terveztuk, egy ev mulva jott ossze. Vettem ovutesztet,de peteeres elott 4-5nappal fogant :)
IR dietat csinaltam, mert pcos vagyok. Meg sportoltam. Ferjemnek is vannak problemai, csoda a lanyunk kb. Voltatok kivizsgalason? Veralvadas es pajzsmirigy csinal ilyeneket.
Mi januar ota probalkoztunk, probaltunk 2-3 naponta egyutt lenni, de nem mindig alakult ugy.
Hosszu ciklusaim voltak, 30-40 kozott valtozo, igy muszaly volt ovu tesztelnem.
Minden honapban kb 18-20. Ciklus nap korul volt pozi az ovuteszt es nem jott a baba.
Juliusban meg is lepodtem, hogy 15. Napon pozi volt az ovuteszt, majd 10 nappal utana pozi lett a terhes teszt is.
Az ovu teszt nem varazs szer, hogy akkor azonnal terhes leszel, nekunk is 7 honap kellett.
Kitartast :)
Hany naposak a ciklusaid? Pl ha 30 napos a ciklusod akkor vonj ki belole 14 et, tehat 16. Napon ovulalsz elvileg, igy erdemes 13. Naptol ovutesztelni.
Ez csak egy pelda, tehat a ciklusod hosszatol fugg. Ha 31 re nem varod akkor ebben a honapban mar nincs ertelme ovutesztelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!