Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tervezted a babát? Hogy mikor...

Tervezted a babát? Hogy mikor szeretkezzetek? És sikerült is terhesettel? Segíts kérlek nekem

Figyelt kérdés
2 babát veszítettem el. Letöltöttem a naptaram applikációt és ott nyomon követem hogy mikor van peteérés ovulacio stb. De egyszerűen nem jön össze :'( ha esetleg tudsz segíteni írj privatban :( kosziii
2017. okt. 26. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

Esetleg hőmérőzés vagy ovu tesztelés!

Sajnálom, hogy két angyalkád is lett, de ebből én azt gondolom, hogy nem az időzítéssel van a baj.

Szervi probléma? Vagy véralvadási zavar nincs esetleg?

2017. okt. 26. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

Igen terveztük a szeretkezéseket mivel szerettünk volna babát :)

Elkezdtem a hőmérőzést de az nem működött mert egyrészt kezdő is voltam benne ill. ugrált össze-vissza.Így fogtam és vettem ovu tesztet a 2. próbálkozós hónapban. Sajnos azt is lekéstük mert a párom pont dolgozott amikor pozi lett az ovuteszt 😕 Így a 3. próbálkozós hónapban össze is hoztuk ovuteszttel :)

A második babánknál már nem tököltem a hőmmel egyből ovuteszt és durr bele..elsőre sikerült ☺

De a legtutibb szerintem a hőmérőzés és az ovuteszt együtt 😉

2017. okt. 26. 20:46
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
En ovu tesztet használtam.es a 2.hónapban össze is jött a baba.
2017. okt. 26. 20:48
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Nekem sem ért sokat..

bár nálunk hál Istennek nem voltak ilyen gondok..

Akkor jött össze amikor azt hittük nem fog, mert elutaztam a középidőre....íg előtte voltunk együtt, meg jóval utana...

Szerintem nem stresszeltünk rá...tényleg maximálisan csak az együttlét miatt voltunk együtt...

2017. okt. 26. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó vagyok.. Mármint a naptár nek ért sokat..a hőmérőzésig még nem jutottam el.. Fél év után jött össze...most kezdtünk épp aggódni
2017. okt. 26. 21:10
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

2 missab után amikor már sejtettük mi lehetett a baj és újra próbálkozhattunk...

Sok program és kirándulás figyelem elterelésnek. 2 Naponta szeretkeztünk és ami fontos, hogy minden szeretkezés után megemeltem a csípőm\fenekemet. Egy keményebb párnát alátettem. Az első baba így 3 hónap után a második elsőre összejött. 😊 + próbáld ki az inofolic-ot.

2017. okt. 26. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

Terveztuk, egy ev mulva jott ossze. Vettem ovutesztet,de peteeres elott 4-5nappal fogant :)

IR dietat csinaltam, mert pcos vagyok. Meg sportoltam. Ferjemnek is vannak problemai, csoda a lanyunk kb. Voltatok kivizsgalason? Veralvadas es pajzsmirigy csinal ilyeneket.

2017. okt. 26. 21:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a választ. Kipróbálom az ovu tesztet. Bármikor meglehet venni? 31. Én kell megjonnie
2017. okt. 26. 21:49
 9/16 Norman Bates ***** válasza:
40%

Mi januar ota probalkoztunk, probaltunk 2-3 naponta egyutt lenni, de nem mindig alakult ugy.

Hosszu ciklusaim voltak, 30-40 kozott valtozo, igy muszaly volt ovu tesztelnem.

Minden honapban kb 18-20. Ciklus nap korul volt pozi az ovuteszt es nem jott a baba.

Juliusban meg is lepodtem, hogy 15. Napon pozi volt az ovuteszt, majd 10 nappal utana pozi lett a terhes teszt is.

Az ovu teszt nem varazs szer, hogy akkor azonnal terhes leszel, nekunk is 7 honap kellett.

Kitartast :)

2017. okt. 26. 22:00
 10/16 Norman Bates ***** válasza:
58%

Hany naposak a ciklusaid? Pl ha 30 napos a ciklusod akkor vonj ki belole 14 et, tehat 16. Napon ovulalsz elvileg, igy erdemes 13. Naptol ovutesztelni.

Ez csak egy pelda, tehat a ciklusod hosszatol fugg. Ha 31 re nem varod akkor ebben a honapban mar nincs ertelme ovutesztelni.

2017. okt. 26. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!