Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire sanszos hogy teherbe...

Mennyire sanszos hogy teherbe esnék?

Figyelt kérdés

Barátommal hétvége fele szeretnék szexelni.Ez egy friss kapcsolat.Nem akar gumit.Mert érezni akar.És én meg azt mondtam szedek tabit hogy megnyugodjon.

EDDIG se szedtem előző kapcsokatomban.Mégse lettem terhes.

Lényeg a lényeg szerintem nem lenne gond.Mert volt már olyan másik előző kapcsolataimban hogy középidőben szexeltünk.Belém ment.Mégse lett baba.

Most viszont megint ugy jön ki hogy előző héten jött meg.Most hétvégen szexelünk.Én nekem lesz a szülinnapom és eddig huztam a barátom.Na most beadom már végre a derekam annyira kívánom.

Én 19 vagyok.Barátom 26.Kondizik.Szed ezt azt.Az is tudtommal befolyásolja neki is a termékenységét.

És most költözünk jövő hónap elején össze

2017. okt. 9. 20:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező! Egy dolgon gondolkodj el.... Ha tiszta veletlen pont most esel teherbe .. Hogyan mondod el a szuleidnek? Szerinted ez a hipper szuper álompasi be marad ha nem akar gyereket? Szeoen kerlek gondolj bele jobban. Nem fogja kicsengetni az abortusz arat es nem o fog pozitiv tesztelés utan a dokinál sorba állni abortuszra. Elhiszem hogy buli számodra az elet.. De ahol most te vagy onnan nagyon nagyon lehet pofára esni.. Aztán nem lesz nagy csoda ha te leszel a következő aki öngyilkos akar majd lenni mert terhes lett összecsapott a szüleivel elzavarta a pasija es nem birja feldolgozni lekileg.. Higgy nekem.NEM ÉR ANNYIT.
2017. okt. 10. 18:44
 32/35 anonim ***** válasza:
71%
Álom pasi be* marad.. Jav. Képbe! Bocsi.
2017. okt. 10. 18:46
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatos buta ember lehetsz :(
2017. okt. 10. 19:48
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg kérdező mi a ...ért nem iratsz fel gyógyszert és dughattok csupaszon kedvetekre???

Ezen a kérdésen tényleg elgondolkodhatnál. Pasid "érezhetne", neked meg nem kéne stresszelni. De ha ennyire felelőtlen és hülye vagy (már elnézést), hogy hagyod, beléd élvezzen, akkor hajrá, rontsd el az életed, és legfőképp a meg nem született baba életét.

2017. okt. 13. 18:56
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos kicsit sem stresszel rajta, mivel már egyszer/többször megúszta és azt hiszi vele nem történhet meg hogy bekapja a legyet.

Pedig addig jár a korsó a kútra...

2017. okt. 13. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!