Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire sanszos hogy teherbe...

Mennyire sanszos hogy teherbe esnék?

Figyelt kérdés

Barátommal hétvége fele szeretnék szexelni.Ez egy friss kapcsolat.Nem akar gumit.Mert érezni akar.És én meg azt mondtam szedek tabit hogy megnyugodjon.

EDDIG se szedtem előző kapcsokatomban.Mégse lettem terhes.

Lényeg a lényeg szerintem nem lenne gond.Mert volt már olyan másik előző kapcsolataimban hogy középidőben szexeltünk.Belém ment.Mégse lett baba.

Most viszont megint ugy jön ki hogy előző héten jött meg.Most hétvégen szexelünk.Én nekem lesz a szülinnapom és eddig huztam a barátom.Na most beadom már végre a derekam annyira kívánom.

Én 19 vagyok.Barátom 26.Kondizik.Szed ezt azt.Az is tudtommal befolyásolja neki is a termékenységét.

És most költözünk jövő hónap elején össze

2017. okt. 9. 20:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
54%
Lepke tudatu xd ezt lopom :D
2017. okt. 10. 06:27
 22/35 anonim ***** válasza:
63%

Anyám borogass!!

Kamu

2017. okt. 10. 07:26
 23/35 A kérdező kommentje:
Savanyú egyeseknek a szőlő!😅
2017. okt. 10. 08:18
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

Hát tudod kérdező ha nekem ilyen tudatlan lányom lenne elgondolkodnék a nevelésről meg hol rontottam el.

Arra apellálsz,hogy a párod úgy is meddő??

Meg te úgy se esel teherbe??

Nagyon vicces vagy!

Tudod mit csináld ha ennyi eszed van.kis csitri

2017. okt. 10. 08:33
 25/35 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg savanyú.

Úgy, de úgy kellene egy nem várt terhesség!

2017. okt. 10. 08:40
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen-olyan cuccozó gyúrós pasidat irigylem annyiraaaaa.... 😂
2017. okt. 10. 09:25
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Savanyú a szőlő? Miért, szerinted itt a Gyerekvállalás témakörben van olyan, akinek nincs hol laknia? Nem hinném, hogy kamu a kérdésed, de azt nem értem, hogy mire teszed magad. Nézd, Te kérdezted, hogy mennyi az esély rá. 50-50. Az, hogy eddig nem estél teherbe szerencse, vagy ha úgy vesszük szerencsétlenség, mert ahogy Te is írtad fiatal vagy, egészséges és termékeny, bár mivel eddig sem jött össze, úgy tűnik mégsem annyira. Tudom, most baromira örülsz ennek, de később talán el fogsz gondolkozni, hogy miért nem sikerült és majd ha évekig kell próbálkoznod, akkor elcsodálkozok, hogy ohh, talán mégsem voltam annyira termékeny soha. Arra alapozni ezt a szexet, hogy eddig nem csúszott be a baba baromi nagy felelőtlenség, mivel egyszer csak becsúszik, ha eleget próbálkozol és Te úgy tűnik elég ideje csinálod. Nem emlékszel Micimackó szavaira? (Pedig inkább lenne neked való ilyen hozzáállással, mint a szex.) “A baj előtt egy perccel még nem volt baj.” Az, hogy mikor költöztök össze nem sokban határozza meg, hogy mikor fogan meg a babátok, de szuper, hogy ezt is közölted majd újra és újra nyomatékosítottad. Ha olyan baromi nyomós indok miatt, hogy érezi akar, nem akar gumit húzni, akkor nem fogja elrettenteni az sem, hogy nem szedsz gyógyszert, de jó lenne, ha ezt őszintén bevallanád, hogy kihúzhassa és ne essetek mind a ketten pofára, mégha meg is érdemelnéd. Kicsit gondolkozzál!
2017. okt. 10. 09:55
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Elment az iskolába ,most világosítják fel hogyan is kell védekezni meg hogyan lesz a gyerek
2017. okt. 10. 11:03
 29/35 anonim ***** válasza:
97%

Tudja csak lesz..ja az egybites agyával. Plusz azt hiszi hogy az övé a világ és ő olyan tökéletes hogy ez vele nem történhet meg.

De tényleg kérdező mi a ...ért nem iratsz fel gyógyszert és dughattok csupaszon kedvetekre???

2017. okt. 10. 14:51
 30/35 anonim ***** válasza:
83%
Huhhhhh....en nagyon irigykedem. Nekünk csak egy 200 négyzetméteres 6 szobás családi házunk van. Tökéletes az életünk rendezett anyagi helyzettel....es inkább arra vágynék h ilyen hulye pic sa legyek mint te....😂😂😂😂😂
2017. okt. 10. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!