Mennyire sanszos hogy teherbe esnék?
Barátommal hétvége fele szeretnék szexelni.Ez egy friss kapcsolat.Nem akar gumit.Mert érezni akar.És én meg azt mondtam szedek tabit hogy megnyugodjon.
EDDIG se szedtem előző kapcsokatomban.Mégse lettem terhes.
Lényeg a lényeg szerintem nem lenne gond.Mert volt már olyan másik előző kapcsolataimban hogy középidőben szexeltünk.Belém ment.Mégse lett baba.
Most viszont megint ugy jön ki hogy előző héten jött meg.Most hétvégen szexelünk.Én nekem lesz a szülinnapom és eddig huztam a barátom.Na most beadom már végre a derekam annyira kívánom.
Én 19 vagyok.Barátom 26.Kondizik.Szed ezt azt.Az is tudtommal befolyásolja neki is a termékenységét.
És most költözünk jövő hónap elején össze
Hát tudod kérdező ha nekem ilyen tudatlan lányom lenne elgondolkodnék a nevelésről meg hol rontottam el.
Arra apellálsz,hogy a párod úgy is meddő??
Meg te úgy se esel teherbe??
Nagyon vicces vagy!
Tudod mit csináld ha ennyi eszed van.kis csitri
Tényleg savanyú.
Úgy, de úgy kellene egy nem várt terhesség!
Tudja csak lesz..ja az egybites agyával. Plusz azt hiszi hogy az övé a világ és ő olyan tökéletes hogy ez vele nem történhet meg.
De tényleg kérdező mi a ...ért nem iratsz fel gyógyszert és dughattok csupaszon kedvetekre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!