Barátommal hétvége fele szeretnék szexelni.Ez egy friss kapcsolat.Nem akar gumit.Mert érezni akar.És én meg azt mondtam szedek tabit hogy megnyugodjon.
EDDIG se szedtem előző kapcsokatomban.Mégse lettem terhes.
Lényeg a lényeg szerintem nem lenne gond.Mert volt már olyan másik előző kapcsolataimban hogy középidőben szexeltünk.Belém ment.Mégse lett baba.
Most viszont megint ugy jön ki hogy előző héten jött meg.Most hétvégen szexelünk.Én nekem lesz a szülinnapom és eddig huztam a barátom.Na most beadom már végre a derekam annyira kívánom.
Én 19 vagyok.Barátom 26.Kondizik.Szed ezt azt.Az is tudtommal befolyásolja neki is a termékenységét.
Nem vagyok híve az abortusznak de remélem kikapartatod magad inkább minthogy szaporodj, talán az helyretesz.
2017. okt. 9. 20:47
12/35 anonim válasza:
mivel úgy tudja, gyógyszert szedsz, nem fogsz vele tudni akadémiai értekezésbe bocsátkozni - kölköd lesz. Kár, mert ilyen vadmajmoknak nem kellene szaporodni.
2017. okt. 9. 20:49
13/35 anonim válasza:
Hihetetlen nagy szerencse kellett ahhoz, hogy nem estél teherbe úgy, hogy beléd élvezett. Ha azt hiszed, hogy ez "feljogosít" arra, hogy újra engedd gumi nélkül, akkor ne gyere sírva, hogy abortuszra küldött az izompacsirtád.
2017. okt. 9. 20:57
14/35 anonim válasza:
Troll kérdés.
2017. okt. 9. 21:01
15/35 anonim válasza:
Oltari kamu.
2017. okt. 9. 22:13
16/35 anonim válasza:
Persze, hogy kamu.
2017. okt. 9. 22:25
17/35 anonim válasza:
Persze hogy kamu! Friss kapcsolat es most koltoztok ossze?!😂
Annyira gagyi vagy!
2017. okt. 9. 22:38
18/35 A kérdező kommentje:
Nem kell irigykedni!Igen most vesz lakást és azt akarja hogy vele lakjak!😉
2017. okt. 9. 22:50
19/35 anonim válasza:
A 4 évesem a bizonyíték rá, hogy bizony friss -értsd 3 napja tartó- kapcsolatban is teherbe lehet esni (méghozzá az első együttlétkor, ciklus végén, időben bevett esemény utánival) úgy, hogy előtte 7 évig hol védekeztünk az előzővel, de főként nem... 😂
2017. okt. 9. 23:09
20/35 anonim válasza:
Nem kell irigykedik senki egy ilyen lepra-tudatú alakra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!