Beágyazódás után mennyi idő míg ki mutathatja a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
Valószínűleg beágyazódási "vérzésem" volt. 5napja barnás halványan véres jelentkezett a betéten. Ez eltartott jó pár napig, még ma is van kevés barna. Persze nem 100%-os a beágyazódás ténye, de ha mégis az akkor mennyi idő míg kimutatja a teszt ? Azt olvastam 1-2 hét a beágyazódás követően.2017. szept. 15. 21:35
51/56 anonim válasza:
Még 1 vm8, egyre gyakrabban olyan érzésem van, mint amikor pl. futsz és elkezd szúrni a hasad...
Drukkolok a teszt miatt, mindenképp írj eredményt! :)
52/56 A kérdező kommentje:
Akármilyen furin hangzik kisfiam mellett elfelejtettem a reggeli pisit be gyűjteni:/:D Tudom mondjuk ha terhes vagyok már bármelyik napszakban ki mutatja de én inkább reggel csinálnám:)
Én ma reggel ismét kis rosszul léttel keltem, hányingerem volt/van. Hason is alig tudok aludni , bár ezt lehet csak be képzelem és elég érzékeny lett a hasam. Ilyen nem fordult elő még. Az első terhességem ugye teljesen más volt, tünet mentes és csak sokat ettem :D
2017. szept. 25. 07:51
53/56 anonim válasza:
Sebaj, majd holnap :D
Nekem ma kezdtek el fájni a melleim...v a mensi jele vagy nem....mi nők aztán furán vunk összerakva... :/
54/56 A kérdező kommentje:
Nos, elég furán :)
2017. szept. 25. 15:34
55/56 A kérdező kommentje:
Csináltam ma tesztet és hàt negatív ...
2017. okt. 1. 19:19
56/56 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Konkrétan semmit nem mondott, de ma reggelre megjött:(
2017. okt. 7. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!