Beágyazódás után mennyi idő míg ki mutathatja a teszt a terhességet?
Ohhh...addig sok türelmet:)
Nekem még semmi, csináltam tesztet de negatív, holnapra nem várom!
Remélem nem fog kopogtatni!!!!
1.válaszoló
Ma is negatív lett a teszt!
Viszont még mindig nem jött meg...
1. válaszoló
Reméljük nincs semmi komoly probléma a dolgok mögött!! Nekem sem jött meg, de most ismét ahogy fel kelek elsötétedik minden, a terhességem alatt volt folyton ez a problémám . Viszont se a vérnyomásommal se semmivel nem volt bajom hála isten. A terhességem alatt semmi bajom nem volt.
Nem tudom,hogy teszteljek-e ,vagy meg várjam az Okt.5.-e vizsgálatot, nem akarok csalódni, és lehet tényleg nem baba van a dologban :(
Bajunk nincs, nem lesz!
Babás teszt lesz, ha nem e hónapban, akkor a későbbiekben!!! :)
Holnap tesztelek, írok majd!
Sztem tesztelj te is! :)
1.válaszoló!
Tudjátok miért reménykedem a babás tesztben? :)
Mert az elmúlt pár hónapban (4-5) egy napot sem csúszkált a mensim!
Ebben a hónapban pedig (3. próbálkozós) tegnap óta késik, tudom az nem sok, sőt...de miért pont most késne, amikor hál'Istennek semmi nagyobb stressz nem ért vagy külső rossz hatás ami miatt csúszhatna!
VISZONT még mindig negatív a tesztem :(
ClearBlue digiset is csináltam és az is nega :(
Szerintetek mi lehet ez???
Kérdező, csináltál tesztet? :)
1.válaszoló
Én mèg nem mertem csinálni :(. Félek az eredménytől, viszont nekem sem maradt el mostanában, pláne most majd lassan már 1hónapja ,hogy késik.:o
Ma elkezdtem kis alhasi érzékenységet érezni, ha leülök, picit kellemetlen. (Tegnap voltunk együtt párommal és hát egy kicsit kellemetlen volt az , mármint mintha érzékenyebb lennék "odabent") bocsi ha ez érthetetlen , nem tudom hogyan fogalmazzam meg :D holnap reggel megcsinálom a tesztet! És írni fogok:)
#1-es válaszoló , remélem a legjobbakat neked, és mindegyikünknek akik várják a babát! Hiszen igen, ha eddig nem késett akkor most miért?! Próbálj más márkájú teszteket is!:) lehet csak pár nap múlva mutat 2csíkoz a pozi, én bizok benne !:$
Értelek én, bár nem tapasztaltam még ilyet, de nők vagyunk, sejtésem van! :)
Reméljük a baba akarja kisajátítani magának a helyet :) ;)
Viszont nekem beurott vmi, 2 hete én 1 hétig antibiotikumot szedtem ( augmentin duot) lehet csak attól késik, mert igazából ma is úgy keltem fel, h tuti megjöt, de nem, napközben is bouztosra vettem párszor, h mentruálok, de akkor sem....az anti meg elég erős meg fájdalomcsillapítót is szedtem, sőt lázas is vtam!
Szóval lehet a bogyók okozzák a késést, nem tudom, h az ennyire intenzív "meg akar jönni" érzés főleg reggelente normális e?!
A megjön érzés terhesen teljesen normális csak akkor nem ha vérzel is. Nekem első terhességemnél 3hónapon keresztül megjön érzésem volt, minden napra készítettem be egy betétet . Sokszor úgy is éreztem mintha megjött volna, és hát egy csepp vér sem volt!!!:)
Ma egyébként erős hányinger jött rám miután ettem:/ a mellem is néha-néha feszül ahogy az első terhességemnél.
Reggel szerintem megcsinálom a tesztet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!