Nem várt előtt 4 nappal tesztelhetek szerintetek?
10-es teszttel gondoltam. ismételni fogom utána is, mert tudom, hogy korai, de elég furán érzem magam.
Ovuteszem erősödik a reggeli vizeletből, alhasban, a méhem körül állandó feszítő érzés, vasárnap este meg úgy belenyilalt a méhembe valami, mintha egy pici tűvel piszkálnák. Szédülök és a cigitől undorodok, holott nagy bagós vagyok, és egészen eddig sóvárogtam is utána, de az inszem miatt nem cigizek már (najó, 1-2 szál becsúszott pénteken este, mert annyira kívántam. Most viszont fúj...
gondoltam veszek egy predictor early tesztet, meg van 10-es vaterát one step.
hát igazából van egy csomó tesztem, idegeskedni nem fogok, ha negatív szerintem, mert még tényleg korai.
Viszont a hőm is magas eléggé, 37,1 volt ma reggel, az alap hőm 36,5
Az egvilagon semmit nem ereztem...talan egyszer ketszer megszedultem.De 8. honapja probalkoztunk es nekem mindig hajszal pontosan 28. nap reggelre jon meg ahogy leulok a wc-re.Nem jott meg delutanig direkt nem pisiltem es halvany de lathato pozi tesztem lett.
Hidd el felesleges nemvart elott tesztelni.Vard meg azt a negy napot ha van baba 4 nap mulva is ott lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!