Beágyazódás után mennyi idő míg ki mutathatja a teszt a terhességet?
Tehát elvileg most még akkor elfogadható a NEGATÍV teszt?:) sosem volt ilyenem , ezért gondolom,hogy talán baba lehet a dologban. Volt persze ,hogy ki maradt, de akkor vagy nem volt egyáltalán az x hónapban ,vagy kövi hónapban megjött és a végén volt barnás.
Köszönöm a választ!
Elfogatható, igen!
Némileg pontosat az elmaradt napján tudsz tesztelni, de lehet csak azután pár nap, talán hét!
Légy türelmes ;))
Drukkolok
A mensimnek holnaphoz 2 hete kellett volna megjönnie. És ugye nagyjából 5-6 nappal ezelőtt tapasztaltam ezt a barnás halvány vérrel járó "dolgot". A vér halványan 1 napig volt, kétszeres alkalommal, a bugyin és egyszer a wc papíron törlés közben halványan.
Voltam már terhes, van egy kisfiam. Aki szintén úgy fogant,hogy 11.28.-án volt utoljára vérzésem ő mégis január 4.-én fogant:) Szóval nem tudom ,hogy most ismét terhes lennék vagy csak a hormonok "szórakoznak"?! Az orvos csak jövő héten fogad .
Elvileg 7.dpon mar elkezdodhet a beagyazodas max 10.napon
Mert a beagyazodas 7-10.dpoig tart kb
En igy tudom , nekem a 9.dpon lett pozitiv a teszt
9.dp-on?
Olyan korán kimutatja már a teszt?
Gratulálok :)
Én furának tartottam a hét közepi mensis görcsöt szen 23-án kellene megjönnie és a hasnyilalást is, viszont szom.vas. vagy hét. felé lenne az esedékes beágyazódás ideje!
Lehetséges esetleg, h mensi előtti aktus után nem lökődött ki a petesejt és korai peteérésem lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!