Beágyazódás után mennyi idő míg ki mutathatja a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
Valószínűleg beágyazódási "vérzésem" volt. 5napja barnás halványan véres jelentkezett a betéten. Ez eltartott jó pár napig, még ma is van kevés barna. Persze nem 100%-os a beágyazódás ténye, de ha mégis az akkor mennyi idő míg kimutatja a teszt ? Azt olvastam 1-2 hét a beágyazódás követően.2017. szept. 15. 21:35
11/56 anonim válasza:
Nagyon messze ( a türelmemnek) :)
Igen, szeretnénk babát nagyon bízom benne, h sikerült ebben a hónapban:)))
12/56 A kérdező kommentje:
Mi is örülnénk , de ezeket a tüneteket nem tudom hova tenni:/ Barnám még mindig van, de semmi menstruációra utaló jel.. a tesztet még nem akarom megcsinálni egyenlőre.
2017. szept. 16. 17:05
13/56 A kérdező kommentje:
Reméljük sikerül a baba nálatok is!
2017. szept. 16. 17:05
14/56 anonim válasza:
Pedig ha barnazol es babara gyanakodsz miharabb erdemes tesztelni mert ha pozibes babas vagy akkor kellene orvoshoz menni.. mert a barna is vér es veteleshez vezethet ! Progit írnának fel esetleg
15/56 A kérdező kommentje:
Hát ez a barnázás nem nyálkás vagy "trutyis" csak a betéten halványan látszi, szinte mondhatom "leheletnyi" . A vetélést meg talán azèrt megérezném vagy nem? (Bár reméljük sosem kell megktapsztalnom!)
2017. szept. 16. 17:39
16/56 anonim válasza:
Nem erezned meg ,en sem ereztem meg csak barnaztam egyszer se fájt. Foleg ilyenkor mi fájna?
17/56 A kérdező kommentje:
Teszteltem tegnap késő délután ,az negatív lett. :( jövő héten megyek orvoshoz.:)
2017. szept. 16. 17:40
18/56 A kérdező kommentje:
Hát most nagyon beparáztam :( de vetélésnél azért vér is jelentkezik nem? Az orvosomat a héten is folyton hívogattam és sajnos reménytelenül. Így a kórházba kell mennem ott meg 1 hét mire adják az idő pontot. Egy ismerősöm korai terhességben volt, panaszai jelentkeztek . Vérzés, hát elment a korhàzba ,hogy vizsgálattal menjen azt mondták neki időpont nélkül nem lehet, kérjen idő pontot. Kapott 1 hétre rá, pedig ő mondta,hogy terhes és vérzik/görcsöl.. de nem foglalkoztak vele. Mire elért az idő pontra már késő volt :( szóval ilyen ez a Somogy megye:)
2017. szept. 16. 17:44
19/56 anonim válasza:
Reméljük semmi baj nincs és egy csodacuki gyermek élete kezdődik benned :)
Azért nekem meg az az 1 hét talán nincs olyan messze...:):/
20/56 A kérdező kommentje:
Reméljük az legjobbakat !:)) félek is azért, nagyon örülnénk egy babának. :)
1 hét múlva nem várod a mensid?* vagy nem jól értelmezem? :)
2017. szept. 16. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!