Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen nem egyszer használatos...

Milyen nem egyszer használatos ovulációs teszteket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy van aki vaterás tesztet használ,de olyat is olvastam,hogy valakinek nem válik be.Milyen nem eldobhatós tesztek léteznek?Azok jobbak mint az olcsó?
2017. szept. 10. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Jajj en ezt az egeszet nem ertem...!

Minden teszt 1x hasznalatos es minden tesztet celszeru kidobni!

Miert akarod eltenni?

Nekem mutatja a 20 forintos es a tobb ezres is az ovum. Mindket fele a kukaban vegzi ha elvegezte a feladatat!;))

2017. szept. 10. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerinten nincs nem egyszer használatos. El sen tudom képzelni az hogy működne, ha már egyszer a reagens reagált....
2017. szept. 10. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
PG/53 termékenységi teszt, nem tudom, mennyire megbízható, még nem próbáltam
2017. szept. 10. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A mikroszkopra gondolsz. Az a pg53 amit irtak. Es biztos olvastad, hogy mennyire nem jo az sem mindenkinek.

En nem próbáltam, viszont en ajánlom neked a hőmérőt. Annál jobban semmi sem mutatja. Es azt sem kell eldobni.

Tehát, ebredesi hő merese. En ezt ajánlom neked.

Es en kiegeszitettem olcsó netes teszttel. Abból is van sokfele. Valamelyik biztos jo neked is.

2017. szept. 10. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval értek egyet.

Az ovu teszt nem mutatja, hogy tényleg megrepedt a tüsző, azt a hőmérsékleti görbébol lehet leolvasni.

Nekem is ez a módszer vált be.

2017. szept. 11. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a görbére.
2017. szept. 11. 09:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Valahol olvastam hogy van digitális,azt hittem hogy megbízhatóbb mint az 50forintos vaterás,erről érdekeltek volna tapasztalatok.És azt hiszem erről a mikroszkóposról is hallottam amit akárhányszor lehet használni,gondoltam költséghatékonyabb,mint az eldobhatós.Egyszer kell megvenni

Hőmet nem tudom mérni,kivitelezhetetlen sajnos,minden nap más időpontban kell kelnem.

2017. szept. 11. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Van cikluscomputer is de az is hőmérőzés alapu tudtommal. Ilyen pl a lady comp

[link]

2017. szept. 11. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:

A Clearblue Digital ovulációs teszt az ami digitális, az is egyszer használatos. Annyi h az kiírja h termékeny vagy es nem neked kell eldönteni, hogy egyforma a ket csík vagy nem vagy erősebb vagy nem.

Amit az elobb küldtem ahhoz hasonló (mint a lady comp) van ami vizeletes de az nem tudom elérhető -e nálunk, egyszer talaltam meg neten évekkel ezelőtt, amikor engem is foglalkoztatott a dolog. Az reagensekkel dolgozik es pisilni kell "neki" meg az is mer hőt, meg veszi a beletaplalt adatokat is, mint statisztikai alap. Nyilván mondani sem kell h az nem 10-20 hanem inkabb 200e vagy felette árban.

2017. szept. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!