Kutyacipőt szeretnék vásárolni a kutyusomnak (Cavalier spániel), de nem tudom milyen típusút válasszak. Mérés alapján neki a 4-es méret való. Ti milyen típusút (egyszer használatos gumicipő, gumicsizma, sportcipő, stb. ) ajánlanátok?
A kutyáknál nincs úgy cipőméret, mint nálunk. Lehet, hogy egy gyártónál neki 4-es méret való, egy másiknál viszont nem. Sokszor nem is számozzák a méretet, csak S, M, L, XL. Szóval mindig az adott cipő méretét nézd.
A szilikonosra egyáltalán miért gondoltál, ha az a cél, hogy ne fázzon a kutya? Keress olyat, ami meleg is, nem csak a sózott utaktól védi.
nem raktam még a kutyámra cipőt, de pl bből a képből most az jött le:
hogy olyan mint egy lufi. Nem lehet lufiből csinálni neki cipőt?
ezt nehéz feltenni, de nem szakad ki a granulátumtól. de a másik is lehet megoldás, nálunk egy fél sétáig tartana. ennél vannak sokkal profibbak és drágábbak, amikben már tud rendesen túrázni és futni a kutya.
az én kutyusomnak is muszáj vokt cipőt veenni, mert nagyon sózzák az utakat. nekünk ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!