Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ajánlanátok nekem abortuszhoz...

Ajánlanátok nekem abortuszhoz megértő rendes védőnőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok baratommal 1eve vagyunk egyutt vedekeztunk de teherbe estem most vagyok kb 8-9 hetes mar voltam nogyogyasznal megerositette hogy terhes vagyok adott papirt hogy valasszak vedonot ( nem Budapesti vagyok) azt szeretnem kerdezni tudtok e ajanlani nekem olyan vedonot aki megerto es rendes? 17L vagyok sajnos nem tarthatom meg pedig probaltam megtenni mindent de nemtudnam eltartani be kell fejeznem az iskolat... Igy is eleg nehez nem kerek rosszindulatu kommenteket.. Koszonom.
2017. febr. 16. 14:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
58%
A területileg illetékeshez kell bejelentkezned, 2x kell menni. Tavalyelőtt nekem így volt (Bp).
2017. febr. 16. 14:12
 2/39 anonim ***** válasza:
78%
Félreértetted a nőgyógyászt. Védőnőt nem lehet választani. A tartózkodási helyed szerintihez tartozol kötelezően.
2017. febr. 16. 14:12
 3/39 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy fentebb írták: védőnőt nem lehet választani, ahhoz kell menni, akihez tartozol.
2017. febr. 16. 14:20
 4/39 anonim ***** válasza:
52%
Így van. Területi védőnők vannak, nem választható. Amúgy húzzál bele, mert még egy csomó elintéznivaló van a műtét előtt és csak a 12. hétig csinálják meg.
2017. febr. 16. 14:21
 5/39 anonim ***** válasza:
80%
Védőnőhöz tartozol területileg és nem választhatsz. Illetve az abortuszhoz szükséged lesz szülői beleegyezésre is,mivel még nem vagy nagykorù. A védőnőnél 2X kell megjelenned 3 nap különbséggel. Szóval kezd minnél hamarabb intézni,mert kifutsz az időből...
2017. febr. 16. 14:21
 6/39 anonim ***** válasza:
26%

"sajnos nem tarthatom meg pedig probaltam megtenni mindent"

Szia! Ezt, amit itt írtál, kifejtenéd kicsit? Szüleid hogy állnak hozzá? Mit próbáltál már megtenni? Ők nem tudnának az anyagiakban segíteni, meg abban, hogy baba mellett folytathasd a sulit valamilyen módon?

2017. febr. 16. 14:26
 7/39 anonim ***** válasza:
71%
Már írták előttem is, védőnőt nem lehet választani, akihez tartozol oda kell menni. Lehetséges, hogy megpróbál majd lebeszélni, készülj fel. Nagyon sajnállak, de hidd el, fiatal vagy még, gondolom a pároddal sem 4-5éve vagytok együtt, hiba lenne megtartani. Intézkedj, mert kicsúszol az időből.
2017. febr. 16. 14:39
 8/39 anonim ***** válasza:
27%
Ez egy jóindulatú hozzászólás (hidd el, jobb, mint azoké, akik a baba kivégzésére küldenek): miért ne tarthatnád meg? Az iskolát be tudod fejezni a babával is, max. kihgysz egy évet. De ha kettőt, mit számít az is a gyermeked élete mellett! Nagyon sokan tudnak segíteni, ez ne legyen akadály. A védőnő is tud segíteni ebben. És fiatal anyuka leszel, ez nagyon klassz!
2017. febr. 16. 14:41
 9/39 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon kell sietned akkor, minél előbb keresd fel a területi védőnőt. Sajnos nem tudsz választani, azt kapod akihez tartozol.

18 év alatt kell a szüleidtől is beleegyező nyilatkozat.

Biztos vagy egyébként a döntésedben? Az iskolát így is nagyon sokan be tudják fejezni, magántanulóként. Egy közeli ismerősöm is így érettségizett le, sőt még diplomája is van mára.

Én nagyon abortusz ellen vagyok, persze ez a te döntésed. Ha tényleg semmilyen módon nem tudnád eltartani, nincs aki támogasson akkor megértelek. Gondold át gyorsan még, nehogy aztán később megbánd.

Ha fizikailag nem is nagyon terhel meg ez a dolog, de lelkileg aztán annál inkább.

Szorítok, hogy megtudd hozni a jó döntést.

2017. febr. 16. 14:46
 10/39 anonim ***** válasza:
39%
A főiskola egy kicsit más, utolsó! Ne keverjük a dolgokat. Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, nem ez volt a kérdés.
2017. febr. 16. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!