Milyen vitaminokat ajanlanatok? Babot szeretnénk mar lassan 2 éve h nem jön. Most múlthonapban el kezdtem szedni E vitamint. Mondtak itt is paran h az jó. De szivessen fogadnék még par tanacsot! Köszönöm elöre is
Folsavat mindenképpen érdemes lenne.
Én személy szerint terhesvitamint ajánlanék. Van több féle. Az minden téren feltölti a vitaminraktárakat. (amúgy is javasolt már tervezéskor elkezdeni szedni)
A másik, hogy ha két éve nem jön a baba érdemes lenne legalább az alap kivizsgálásokra elmenni, mert lehet egy aprócska dolog gátolja csak a teherbe esést.
Amit javasolt megcsináltatmi:
Férfi részről egy teljes vérkép és egy spermavizsgálat.
Női részről:
- teljes vérkép cukor terheléssel (esetleg megfejelve egy inzulin szint nézéssel)
- teljes hormonsor
- ha eddig minden rendben egy petevezeték átjárhatósági.
Csak hogy erőt adjak:
Tudom, hogy az ember nem szeret vizsgálatokra járni, azt meg egyenesen utálja hallani, hogy valami baj van. Főleg babatervezés setén
1 évig próbálkoztunk. Utánna végig mentünk a fent leírtakon.
A petevezeték átjárhatósági vizsgálatot követő ciklusban megfogant a lányunk. Mára 9 hónapos aktív mosolygós baba.
Átjárható voltam ugyan de kissé szúk volt a petevezetőm, elég volt annyi, hogy a vizsgálat során áthaladó kontrasztanyag kicsit tágítson rajta és már össze is jött a várva várt baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!