Babát tervezunk. Eddig sikertelenul. Olvasgattam a Gravida, Elevitrol. ti melyiket ajanlanatok?
eddig nem szedtem semmit... probalok valamit tenni a babankert ezert gondoltam hogy kiprobalom valamelyiket!
Kitartast neked ! :)
1-es vagyok.
Természetesen a teherbeesést segíteni nem fogja egyik sem, de nem baj, sőt jó, ha már a tervezési időszakban elkezded szedni, hiszem mire kiderül, hogy babát vársz (4.-5. hét), már eltelik 2 hét várhatóan a fogantatás után. Ezt javasolja is sok orvos.
Én csak C-vitamint szedek mellé.
Szedtem MagneB6-ot is a görcsöcskéimre, de ment tőle a hasam, mondta a doki, hogy ne szedjek magnéziumot.
8+6 hkm
Terhesvitamint ne szedjél, csak ha már terhes vagy.
Folsavat szedhetsz, ha már tervezitek, viszont a teherbeesést az sem segíti, csak ha megfogan a baba, akkor jó ha már előtte van a szervezetedben.
Itt a válasz a privátban feltett kérdésedre:
Ezek maximum arra jók, hogy terhesség előtt feltöltik a vitamin, ásványianyag raktáraidat.
A teherbeesést segíteni nem fogják.
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok Gravidát kezdtem el szedni, a nődokim ajánlotta. Aztán rosszul voltam tőle, fájt a fejem, hánytam. 10-7 ember panaszkodik rá sajnos.
Aztán cseréltem Elevit Plusra és tökéletesen megvagyok elégedve vele.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!