Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ajánlanátok nekem abortuszhoz...

Ajánlanátok nekem abortuszhoz megértő rendes védőnőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok baratommal 1eve vagyunk egyutt vedekeztunk de teherbe estem most vagyok kb 8-9 hetes mar voltam nogyogyasznal megerositette hogy terhes vagyok adott papirt hogy valasszak vedonot ( nem Budapesti vagyok) azt szeretnem kerdezni tudtok e ajanlani nekem olyan vedonot aki megerto es rendes? 17L vagyok sajnos nem tarthatom meg pedig probaltam megtenni mindent de nemtudnam eltartani be kell fejeznem az iskolat... Igy is eleg nehez nem kerek rosszindulatu kommenteket.. Koszonom.
2017. febr. 16. 14:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon gàz amit itt leművelnek néhányan. A kérdező már döntött,valószínűleg a szüleivel együtt. Nem akar szülni fiatalon mit nem lehet ezen érteni? Akinek ennyire a terhesség,szülés körül forog az agya szüljön ha akar. De ne másra erőltesse az elképzelését mert az utána következő min 18 évben nem ti fogjátok azt a gyereket ruházni,etetni,nevelni. Mert a gyerekvállalás egy életre szóló nagy felelősség.
2017. febr. 16. 20:53
 22/39 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező!

Ebből a pár sorból,amit írsz, számomra az tűnik ki, hogy jóindulatú ember vagy. És megértem azt is, hogy nem kérsz a rosszindulatú kommentekből...

(Csak zárójelben jegyzem meg, mert nem tudom magamban tartani, valaki pár válasszal fentebb írta, hogy "nem ember a magzat, nem fog érezni semmit". Én ezt a kommentárt tartom a legrosszindulatúbbnak, amikor dehumanizálja a gyermekedet. Nem ember? Nem érez fájdalmat? Ezek egész egyszerűen nem igazak! Mi, akik megszülettünk, mind emberek vagyunk és voltunk már az édesanyánk hasában is, minden megvolt már bennünk, amitől ember az ember.)

De, hogy visszatérjek hozzád, kedves kérdező, én csak az tudom mondani, hogy a világban sokkal, de sokkal több a jóindulat ember, mint azt gondolnánk. Csak valamiért nem ezt akarjuk észrevenni. Annyian, de annyian segítenek neked, hidd el. Olvasgatom itt a többi kommentelőt is, hogy gyűjtenének babaholmikat neked, nagyon sok csoport van, aki tud segíteni.

De ha tényleg úgy érzed, hogy nem vagy kész most arra, hogy felnevelj egy gyermeket, az is megérthető. De ő már egy élet, arra vár, hogy világra jöjjön, megismerje a világot, az illatokat, szagokat, színeket, stb., egyszóval arra vár, hogy boldog életet élhessen.

Hogy élhessen! Érted?

Ezért azt tanácsolom, hogy add örökbe, száz és száz pár vár az örökbefogadásra, olyanok, akiknek biológiailag nem lehet gyermeke, pedig minden vágyuk. Gondold el, milyen szeretetben nevelnék fel! Az élet ajándék és csodálatos, s mindenkinek joga van hozzá. Én tudom, hogy te is így érzed, és tudom, hogy helyesen fogsz dönteni.

2017. febr. 16. 21:00
 23/39 A kérdező kommentje:
sziasztok köszönöm a tanácsokat és a bíztatásokat hogy tartsak ki. igen adok választ arra hogy miért nem tarthatom meg sajnos szüleimnek nincsen saját háza évek ota sporolnak egy kis házra ami végre a sajátjuk lehet nemtudnam eltartani a babát nemtudnak a szüleim támogatni ebben igen tudnak rola ők is abortusz ellenesek nagyon nem akarjak hogy elvetessem de már bele törödnek mert ők is tudjak nem tudnának nekem segiteni ebben barátomnak még van 1éve a sulibol mellette dolgoziki nem elég az a 60ezer rezsire kajára és még a kicsire is. szeretnék neki mindent megadni de igy lehetetlen. és ez kb 100%bol 5%ra igaz hogy utána betudja fejezni az iskolát nagyon jol tduja szinte mindenki hogy egy kisbaba nagyon anyás és nemlehet van ismerősöm aki aztmondta vissza megy esti iskolában de eggyszerüen nemtud a kicsitől. szeretném elvégezni az iskolát hogy jobb életem legyenn ne olyan mint a szüleimé. igen tudom hogy dobog a szive nem telik el ugy nap hogy ne sirnék utalom magam ez miatt. de nemszeretnék egy naprol napra élő ember lenni és egyszer majd arra kelni hogy nincs mit adnom neki enni. tehát ennyi lenne.. köszönöm a segitséget
2017. febr. 16. 21:03
 24/39 anonim ***** válasza:
43%

A magántanulói státusznál érvényes.

Nincs neki édesanyja? Családja? Így már nem a gyermeke? Érdekesek az emberek. A pénz beszél... A fiúnak is van családja, de értem én, mindenkinek könnyebb, ha ez a baba meghal és nem beszélünk róla, a 100% alapján sokan gondolják így, hogy jobb bedugni a fejünket a homokba. Sajnálkozunk, de elzavarjuk a lányainkat, menyeinket, barátnőnket, feleségünket az abortuszra, hiszen egy gyermekkel csak a gond van. Minek kapta be a legyet! Minek szexelt? Menjen csak vissza tanulni és majd ha ezt, meg azt megteszi, akkor lehet itt gyerekről beszélni. Csak közben ott a pocakban Ő már ÉL. Van, akinél nem természetes az összefogás, a család, nem érték a gyermek, hanem kolonc. Minket is így vártak??? Én a lányomat biztosan segíteném és nem kapartatnám ki. Akár az időmmel, akár anyagilag, akárhogy. A gyerekem. Ki tartja el? Hm. Később fordul a kocka. Minket ki tart majd el, amikor már mi nem leszünk képesek magunkról gondoskodni? Nekünk is szükségünk lesz támaszra. A család erről szól, egymásért vagyunk. Hosszútávon kell gondolkodni, mert soha, senki nem tudhatja, mikor mi fog vele történni.

2017. febr. 16. 21:10
 25/39 anonim ***** válasza:
25%
Kedves Kérdező! Ezt a babát ate is és a nagyszülők is akarják. A párod nem tudom, mert azt nem írtad. Nagyon nehéz lesz abortusz után nektek lelkileg! Ha összefogtok, meg valahogy az anyagiakat is megoldjátok talán, de a lelkiismeret nem fog nyugton hagyni titeket, mert jó emberek vagytok! Fogjatok össze! Kitartást és jó egészséget kívánok!
2017. febr. 16. 21:17
 26/39 anonim ***** válasza:
32%

El tudnád tartani.

Anyukád is elmehet a te babád után gyedre papíron.

A mostani keresete 70 százalékát kapja plusz családi pótlék és családi adókedvezmény, ami végeredményben szinte forintra ugyanannyi, mint amennyit most keres

Tudom, mert könyvelő vagyok. :)

2017. febr. 16. 21:56
 27/39 anonim ***** válasza:
33%

Dehát pont erre van a CSOK! Ami a terhesség betöltött 12. hetétől jár! A szüleid a baba gyámjai lesznek, Te pedig eleve eltartott vagy: használt lakásra 1.430 ezer forintot igényelhettek! Azt írod, nem vagy budapesti - vidéken ezek azért elég nagy számok, nem? A baba még segíthet is Nektek a házvásárlásban! :)

Ha pénzügyi szakértői segítség kell, akkor írj nyugodtan privát üzenetet és utána tudok nézni a dolgaitoknak!

2017. febr. 16. 21:57
 28/39 Theressita ***** válasza:
40%
Kedves kérdező! Örökbeadàson nem gondolkoztatok? Van néhàny alapítvàny, ami ezzel foglalkozik. Sajnos nagyon sok meddő pàr van, akik viszont nagyon régòta vàrjàk, hogy gyermekük legyen, örökbe fogadhassanak. Beszéljétek ezt még àt. Ez a legkíméletesebb megoldàs, ha màr semmiképpen sem tudjàtik megtartani. A legjobbakat kívánom!
2017. febr. 16. 21:59
 29/39 anonim ***** válasza:
21%

A lakástámogatás 1 millió 430 ezer Ft a baba után. ;)

Ez hatalmas segítség a házvásárlásban.

2017. febr. 16. 22:24
 30/39 anonim ***** válasza:
59%

Off: egyre is van Csok? 😮

Nem tudtam. Használt lakásra adják? Ez tök jó. On.

2017. febr. 16. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!