Leiden mutációval jó nőgyógyászt ajánlanátok Bpen?
Leiden mutációm van és sajnos volt már egy trombózisom is. Tudnátok ajánlani egy jó nőgyógyászt/szülészt aki tapasztalt és alapos ilyen estben? Elkezdenénk a baba projektet és persze biztosra szeretnénk menni. Nem gond ha fizetni kell akár ha magánkórházban van csak jó.
Bp XI kerben lakom
Szerintem a nőgyógyászok ismerik ezt, én azt vettem észre.
Leglábbis nekem is kell szúrnom magam véralvadásgátló injekcióval, és ahogy kérdeztem a dokit nem ritka dolog.
A szülést meg majd megbeszélitek hogy legyen.
Szerintem válassz egy szimpi nőgyógyászt és mond el mi a gond, felírja a szurikat és szúrod magad majd otthon, elvileg vérképet néznek majd sűrűbben.
Ehhez nem kell külön nőgyógyászt keresni.
A vetélésnek akkor nagyobb az esélye, ha nem kapsz lmwh injekciót.
A szülésnél pedig csak annyi teendőd van (neked és nem az orvosnak), hogy ha vajúdni kezdesz, már ne szúrd magad és a kórházban jelezd, hogy mikor szúrtad az utolsót.
De az orvosom szerint az se gond, ha mondjuk pont a szuri után jön rád, mert a heparinszármazékok nem úgy hatnak mint a syncumar, konkrétan nem hígítják a vért, nem fokozzák a vérzést, hanem a lemezkék összecsapódását gátolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!