Whitelady1 kérdése:
Ajánlanátok nekem Vácon jó és kedves nőgyógyászt magánrendeléssel?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 15:08
3/6 A kérdező kommentje:
Kinek mikor van magánrendelése? Pl. Szaniszló ?
2015. júl. 16. 16:13
5/6 anonim válasza:
Szaniszló már nincs ott hála az ègnek.
Dr. Bènyi Bèla. Kedves, mosolygós, iszonyatos szaktudása van, igazi profi. Bármi gondom volt, hívhattam. A 2. ès 4. császáromat, plusz az elkötèst csinálta ő. Plusz az elsőnèl megmentette a gyerekem ès engem.
Kedden ès talán pènteken dèlután van magánrendelèse ( a keddi biztos, a pèntek nem, èn kedden jártam), 7000ft alkalmankènt, ebben ha kell uh is benne van. A váci kórházban van a magán is.
A szülèsèrt nincs fix tarifa, annyit adsz, amennyit akarsz.
Nála jobb maga az osztályvezető van, Fekete doktor. De ő ritkán vállal szülèst, ès közel fèl milla....
6/6 anonim válasza:
fuuu az osztalyvezeto egy holyag szerintem...de a benyi tenyleg jo fej bar nem nala szultem de nekem is szimpi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!