Tudnátok ajánlani egy olyan nőgyógyászt (megfizethető magánrendeléssel, aki vélhetően megértő lenne az alábbi szituban? (Szóba jöhet Pest-Hatvan-Gödöllő-Gyöngyös)
Biztos van orvosi megoldás is, de előbb hadd kérdezzelek: milyen vastag a fiú fütyije?...
És biztos, hogy a szűzhártyád fáj és nem más? Csak mert az nagyon rugalmas és simán kitágul egy fütyitől...
Kb 8000 Ft egy vizsgálat. Aranyos, normális doktornő.
DR.GÉCZI MÁRIA szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendelés helye: Misszió Egészségügyi Központ 2112 Veresegyház, Gyermekliget u.30.
Csak előzetes bejelentkezés alapján! Előjegyzés:+3620-542-1183
- Általános nőgyógyászati vizsgálatok, UH vizsgálat
- Szűrővizsgálatok (cytologiai és colposcopos vizsgálat, emlővizsgálat, Chlamydia, HPV-szűrés)
- Terhesgondozás
- Szülésvezetés (helye:Jávorszky Ödön Kórház Vác)
- Fogamzásgátlás, családtervezés (méhen belüli fogamzásgátló eszközök felhelyezése)
- Nőgyógyászati műtétek (helye:Jávorszky Ödön Kórház Vác)
Tampont tudsz használni?
Az simán felmegy?
Én nem vagyok szűz, de néha 3 évig nem élek nemi életet, nagyon szűk a hüvelyem.
Mondani szoktam a nőgyógyásznál, hogy a legkisebb műszerrel vizsgáljon.
Ha 2 ujjad felfér, akkor szerintem nem vagy már szűz, csak simán szűk.
Ha az orál jó és a barátod szépen türelmesen "kezelgetne" 1-2 ujjal, akár síkosító használatával előbb utóbb simán menne és elmúlna minden problémád.
Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!