Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most állt volna helyre a...

Most állt volna helyre a hormonháztartásom, vagy sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva esedékes a mensim. 12-én volt pém. Azóta tiszta pattanásos vagyok, főleg az államon. 18 éves korom óta nem néztem így ki. A melleim pé óta fájnak. Máskor is szokott, ami eltér, hogy most a bimbóim is fájnak, érzékenyek, és még a hónaj mirigyeim is fájnak, pedig azok nem szoktak. A hőm 37,1. Pár napja reggelente émelygek egy kicsit, és szédülök. Olyan mintha sok lenne a savam. Tudom, senki nem tudja, megmondani, hogy sikerült-e, nem is ezt várom, csak azt, hogy érzett-e ilyet valaki, amikor babás volt? 6 hónapja hagytam abba a gyógyszert.
2008. okt. 20. 10:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És van még egy eltérés az eddigi hónapokhoz képest: eddig pé után mindig sűrű, testápolós fehér folyásom volt, elég sok, és most semmi. Még tisztasági betét sem kell.
2008. okt. 20. 10:14
 2/11 anonim ***** válasza:

A tüneteid alapján én úgy gondolom lehetsz terhes, nekem is kb. 1 héttel előtte kezdtek el fájni a melleim mielőtt meg kellett volna jönnie, és pattanásos is lettem! A hőd is ígéretes, az émelygés az változó, kinek van, kinek nincs! Itt olvastam, hogy sokaknak volt ilyen testápolószerű fehér folyásuk amikor teherbe estek, nekem ilyen nem volt, így nem tudok róla nyilatkozni!

Mindenképpen várd meg az elmaradt mensid első napját, csak akkor tesztelj, mert hamarabb nincs értelme. Nekem még akkor is negatív volt, 4-5 nap késés után lett halvány pozitív!

Drukkolok neked, és addig is vigyázz magadra, esetleg elkezdhetsz terhesvitamint szedni, azzal csak jót tehetsz!

2008. okt. 20. 10:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mindenképp megvárom a mensim napját a teszteléssel! addig megpróbálom elterelni a figyelmemet. :)Gratulálok a babócádhoz! :)
2008. okt. 20. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én 1 héttel mensi előtt kezdtem el odafigyelni a "jelekre": nagyon pattanásos lettem, mindig fel voltam fújódva, néha hányingerem lett és elkezdett érzékeny lenni a mellem. ! nappal mensi előtt teszteltem és pozitív lett. :)

Sok sikert kívánok Neked!

2008. okt. 20. 10:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Mintha én írtam volna! Ugyan ez jellemző rám is! Remélem nálam is a baba jelez, hogy megérkezett!!! .) Gratulálok neked! :)
2008. okt. 20. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok: most láttam, hogy az előző hozzászólásomban nem írtam le helyesen a lényeget! :) Szóval 4 nappal mensi előtt már pozitív lett a tesztem.

Köszi a jókívánságot és kívánom, hogy Neked is sikerüljön!

2008. okt. 20. 11:19
 7/11 A kérdező kommentje:
:) Aranyos vagy! Köszönöm!
2008. okt. 20. 11:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Lányok! Nem tudom, olvassátok-e még, DE: KISBABÁT VÁROK!!!! :) Már csütörtökön, délutáni vizeletből halványan + lett a lily tesztem, de annak nem mertem hinni. Ma reggel viszont egyértelműen pozitív a gabriel tesztem! Még soha nem láttam ilyen szép rózsaszínt!!! :) Mostmár csak apunak kell megmondani valahogy!!! :) Sok boldogságot mindenkinek!!!
2008. okt. 25. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Olyan jó ilyeneket hallani, hogy sikerült !!! :)

2008. nov. 5. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is, örülök, hogy sikerült!!!!
2008. nov. 6. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!