Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most állt volna helyre a...

Most állt volna helyre a hormonháztartásom, vagy sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva esedékes a mensim. 12-én volt pém. Azóta tiszta pattanásos vagyok, főleg az államon. 18 éves korom óta nem néztem így ki. A melleim pé óta fájnak. Máskor is szokott, ami eltér, hogy most a bimbóim is fájnak, érzékenyek, és még a hónaj mirigyeim is fájnak, pedig azok nem szoktak. A hőm 37,1. Pár napja reggelente émelygek egy kicsit, és szédülök. Olyan mintha sok lenne a savam. Tudom, senki nem tudja, megmondani, hogy sikerült-e, nem is ezt várom, csak azt, hogy érzett-e ilyet valaki, amikor babás volt? 6 hónapja hagytam abba a gyógyszert.
2008. okt. 20. 10:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nagyon aranyosak vagytok! Jó babásodást mindenkinek!
2008. nov. 6. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!