Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van ez így? Most akkor...

Miért van ez így? Most akkor könnyű vagy nehéz teherbe esni?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik hogy mennyire könnyű teherbe esni. Hogy a megszakításos módszer nem véd(naptármódszer mellett pedig de). Meg úgy általában ha egy kis sperma a hüvely bemenetéhez kerül már baj van. Holott a valóságban nagyon kevés termékeny napja van egy nőnek, a spontán peteérés pedig nagyon ritka. Aki teherbe akar esni, annak csak azon a pár napon sikerül. Sokszor ahhoz is kell egy év. Szerintem ha odafigyelünk, akkor szinte lehetetlen teherbe esni még védekezés nélkül is. A barátnőmmel így élek nemi életet, nem is veszem ki időben, nincs baj mégse, de nem is lehetne. Nyilván a termékeny időszakban védekezünk.

20f

2017. aug. 3. 10:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Szerinted ha ilyen nehéz teherbe esni, akkor miért van olyan sok abortusz? Ne mondd, hogy mindenkinek évek kellettek hozzá. Itt is rengeteg kérdés van, ahol egyéjszakás kalandból estek teherbe. Van, akinek elég, ha egyszer nem védekezik.

A tetmékeny napokról meg annyit, hogy a nők jó részének nem 28 napos a ciklusa. Akinek hol 32 nap, hol 44 annál te honnan tudod előre, hogy mikor lesz termékeny?

2017. aug. 3. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Naptarmódszer maximum hőmérőzéssel együtt lehet valamennyire biztonságos, de csak olyan paraknak ajanlott, ahol nem baj, ha jön a baba. Az én babam most pont a vélt peteérés utan 1 hettl fogant, peidg amugy oramű pontosságú a ciklusom. Hogy lehetséges?

Fogalmam sincs, szülinapi meglepi :) És ahogy írtak már, ha nem akarsz babat sanszos, hogy becsuszik, akarmilyen kicsi a esély, ha meg akarsz, akkor lehet nem jön össze akkorsem ha minden nap együtt vagytok.

2017. aug. 3. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Van ismerősöm, akinek már a "pettinghez" is kellett óvszer, különben teherbe esett. Van akinek sokadjára sikerül úgy, hogy két naponta csinálták.

Ember függő. Mind a két emberen múlik egyszerre, hogy mi lesz belőle.

2017. aug. 3. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, én estem már teherbe a menstruáció utolsó napján, a menstruáció előtt egy héttel, épp csak a ciklus közepén nem, amikor elvileg peteérésem van.

Sőt, két hónapnál tovább sose próbálkoztunk.

Úgyhogy tudom, hogy amiről te írsz, az egy tévedés.

Az a kérdés, hogy ha a barátnőd teherbe ejted, ő megtartja, te meg 22 évig fizetsz gyerektartást, akkor mennyire fog vigasztalni, hogy erre csak 2% esély volt.

Fiúként a lehető legnagyobb baromság, amit most teszel. Onnantól, hogy beleélveztél a csajba, neked már nincs beleszólásod semmibe. Ha teherbeesik, abba se, ha megtartja, abba se.

2017. aug. 3. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

Emberfuggo...nekunk 3 gyerekunk van es mindig vedekezunk,mert az elmúlt 10 évben 3szor nem tettuk...Az első :"ugyanmar egy alkalomtol tuti nem fogok teherbe esni"..a második,jó,akkor jöhet..a harmadik: "próbáljuk ki a naptar módszert"..

Az a kérdés,hogy mit tennetek,ha teherbe esne a baratnod,ha egyertelmuen megtartanatok,lelketek rajta..elobb utobb szülők lesztek...Ha viszont abortusz vagy ilyesmi szoba jöhet,akkor inkabb vedekezzetek rendesen,mert eddig szerencsetek volt.

2017. aug. 3. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!