Miért van ez így? Most akkor könnyű vagy nehéz teherbe esni?
A csapból is az folyik hogy mennyire könnyű teherbe esni. Hogy a megszakításos módszer nem véd(naptármódszer mellett pedig de). Meg úgy általában ha egy kis sperma a hüvely bemenetéhez kerül már baj van. Holott a valóságban nagyon kevés termékeny napja van egy nőnek, a spontán peteérés pedig nagyon ritka. Aki teherbe akar esni, annak csak azon a pár napon sikerül. Sokszor ahhoz is kell egy év. Szerintem ha odafigyelünk, akkor szinte lehetetlen teherbe esni még védekezés nélkül is. A barátnőmmel így élek nemi életet, nem is veszem ki időben, nincs baj mégse, de nem is lehetne. Nyilván a termékeny időszakban védekezünk.
20f
Tipikus "Murphy-eset".
Ha még nem akarsz gyereket, de egy részeg bulin elkapjátok egymást valakivel a mosdóban, és csak úgy, minden nélkül uccu neki, akkor tutira tehetbe esel, de amikor már stabil kapcsolatod van, akartok pároddal gyereket, akkor meg tolod magadba a sok "termékenységfokozó szart", számolgattok, hogy "na, akkor ma mint a nyulak...", stb stb, és lehet, több mint egy évig dolgoztok a baba-projekten, és nem akar összejönni. Már mi is letettünk róla teljesen, hogy lesz baba, úgy voltunk vele, hogy legalább nem kell szórakozni a védekezéssel, és egyszer csak "csengetett" a kisasszony, hogy ő bizony úton van :)
Minden ember más. Van akinek két évig tart teherbeesni, én meg két nap alatt teherbeestem. Nem tudhatod, hogy a barátnőd melyik kategóira. A termékeny napokat meg max. úgy lehetne biztosra meghatározni, ha nőgyógyász folyamatosan nézné ultrahanggal, hogy mi a helyzet. Elég egy másabb hónap és hopp gyereketek lesz.
Ahogy írták, annak, aki gyereket akar 20% esély kevés, de annak, aki nem, annak meg sok.
2015-ben 92 135 gyerek született és 31 176 abortuszt végeztek el. Durva nem? 123 311 terhességből 31 176-ot egészen biztosan nem akartak és nem terveztek. És a maradékból is ki tudja hány olyan volt, ami csak becsúszott és nem tervezték, nem akarták, de megtartották. Szóval ennyi arról, hogy telibeverheted, amikor akarod, a valóságban úgyse lesz belőle semmi. A terhességek (ki tudja mennyivel) több mint negyede mégis úgy következik be, hogy nem is volt cél a gyerekcsinálás csak a szex.
Én is azt gondoltam ostoba tudatlanként, hogy 1 alkalomból nem lesz baj, úgyis bármelyik pillanatban megjöhet a menstruációm... Aztán úgy voltam vele, hogy basszus most jöttünk össze, elmegyek én egy esemény utániért... Hát 3 hét múlva nem lett mégis egy pozitív terhességi tesztem?
Az ördög nem alszik!
Az első babánk ciklus 6. napján sikerült, a másik 8. napon, rendszeres 30 napos ciklus mellett. Ma sem értjük, hogyhogy, tudtommal félidőben van ovulációm. Szóval tényleg, vagy minden nap ultrahangozza a barátnőd egy orvos, vagy előbb-utóbb besikerülhet. Ráadásul a nő termékenysége lehet, hogy max. 2 nap, de a spermiumok életképessége egyes kutatások szerint akár az egy hetet is elérheti. És igen, akkor még ott van a spontán peteérés is. Esélytelen nap nincs.
Mit mondanál a barátnődnek a pozitív teszt felett állva? Hogy matematikailag lehetetlen, és bocsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!