Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van ez így? Most akkor...

Miért van ez így? Most akkor könnyű vagy nehéz teherbe esni?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik hogy mennyire könnyű teherbe esni. Hogy a megszakításos módszer nem véd(naptármódszer mellett pedig de). Meg úgy általában ha egy kis sperma a hüvely bemenetéhez kerül már baj van. Holott a valóságban nagyon kevés termékeny napja van egy nőnek, a spontán peteérés pedig nagyon ritka. Aki teherbe akar esni, annak csak azon a pár napon sikerül. Sokszor ahhoz is kell egy év. Szerintem ha odafigyelünk, akkor szinte lehetetlen teherbe esni még védekezés nélkül is. A barátnőmmel így élek nemi életet, nem is veszem ki időben, nincs baj mégse, de nem is lehetne. Nyilván a termékeny időszakban védekezünk.

20f

2017. aug. 3. 10:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Ostoba barom vagy, aki oroszrulettet játszik és még büszke is rá...
2017. aug. 3. 10:36
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Aki teherbe akar esni, annak a kb. 20% esély kevés. Aki nem akar teherbe esni, annak meg sok. Az, hogy ti mennyit vállaltok be, a ti döntésetek. Ahogy az is az lesz, amikor ott lesz a baba, hogy mit kezdetek vele. Felelős felnőtt ember nem játszik mások életével, főleg nem egy gyerekével, vagy azzal a nőével, akit szeret. Ezt azért mérlegelném a helyedben, mikor nem védekezel.
2017. aug. 3. 10:42
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Van ráció abban, amit mondasz. Most, hogy mi már szeretnénk babát, és eddig hiába próbálkozunk, én is rádöbbenek, hogy nem is értem, hogy teherbe esni nem is olyan egyszerű. Miért féltem korábban annyira minden kis "baromságtól", hogy nehogy teherbe essek? Persze minden ember más, mindenkinek máshogy működik a szervezete. Van aki attól is teherbe esik, ha már ránéznek. Sajnos-nem sajnos, én nem ebbe a kategóriába tartozom, és úgy látszik, a te barátnőd sem, de ha tutira nem szeretnétek gyereket, jobb a biztonság a termékeny időszakon kívül is.
2017. aug. 3. 10:45
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Tipikus "Murphy-eset".

Ha még nem akarsz gyereket, de egy részeg bulin elkapjátok egymást valakivel a mosdóban, és csak úgy, minden nélkül uccu neki, akkor tutira tehetbe esel, de amikor már stabil kapcsolatod van, akartok pároddal gyereket, akkor meg tolod magadba a sok "termékenységfokozó szart", számolgattok, hogy "na, akkor ma mint a nyulak...", stb stb, és lehet, több mint egy évig dolgoztok a baba-projekten, és nem akar összejönni. Már mi is letettünk róla teljesen, hogy lesz baba, úgy voltunk vele, hogy legalább nem kell szórakozni a védekezéssel, és egyszer csak "csengetett" a kisasszony, hogy ő bizony úton van :)

2017. aug. 3. 10:53
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Háát nem tudom...mi megszakítással védekeztünk sokáig, aztán EGY alkalommal nem, csak próbaként, hogy lesz-e baba! Most épp alszik a kiságyában. :)
2017. aug. 3. 11:12
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Minden ember más. Van akinek két évig tart teherbeesni, én meg két nap alatt teherbeestem. Nem tudhatod, hogy a barátnőd melyik kategóira. A termékeny napokat meg max. úgy lehetne biztosra meghatározni, ha nőgyógyász folyamatosan nézné ultrahanggal, hogy mi a helyzet. Elég egy másabb hónap és hopp gyereketek lesz.

Ahogy írták, annak, aki gyereket akar 20% esély kevés, de annak, aki nem, annak meg sok.

2015-ben 92 135 gyerek született és 31 176 abortuszt végeztek el. Durva nem? 123 311 terhességből 31 176-ot egészen biztosan nem akartak és nem terveztek. És a maradékból is ki tudja hány olyan volt, ami csak becsúszott és nem tervezték, nem akarták, de megtartották. Szóval ennyi arról, hogy telibeverheted, amikor akarod, a valóságban úgyse lesz belőle semmi. A terhességek (ki tudja mennyivel) több mint negyede mégis úgy következik be, hogy nem is volt cél a gyerekcsinálás csak a szex.

2017. aug. 3. 11:13
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves a barátnőd? Nem gondoljátok,hogy elég fiatal még ezzel játszani?
2017. aug. 3. 11:16
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Én is azt gondoltam ostoba tudatlanként, hogy 1 alkalomból nem lesz baj, úgyis bármelyik pillanatban megjöhet a menstruációm... Aztán úgy voltam vele, hogy basszus most jöttünk össze, elmegyek én egy esemény utániért... Hát 3 hét múlva nem lett mégis egy pozitív terhességi tesztem?

Az ördög nem alszik!

2017. aug. 3. 11:21
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

Az első babánk ciklus 6. napján sikerült, a másik 8. napon, rendszeres 30 napos ciklus mellett. Ma sem értjük, hogyhogy, tudtommal félidőben van ovulációm. Szóval tényleg, vagy minden nap ultrahangozza a barátnőd egy orvos, vagy előbb-utóbb besikerülhet. Ráadásul a nő termékenysége lehet, hogy max. 2 nap, de a spermiumok életképessége egyes kutatások szerint akár az egy hetet is elérheti. És igen, akkor még ott van a spontán peteérés is. Esélytelen nap nincs.

Mit mondanál a barátnődnek a pozitív teszt felett állva? Hogy matematikailag lehetetlen, és bocsi?

2017. aug. 3. 11:25
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Ahány ismerősöm ilyet játszott, mind szülő lett 2-3 éven belül. A barátnődhöz hasonló csajok írják ki az "ugye nem vagyok terhes?" "lehetséges hogy terhes vagyok?" kérdéseket, meg az "abortuszom lesz, légyszi adjatok tanácsot".
2017. aug. 3. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!