Valóban "könnyű" a megszakításos védekezéssel teherbe esni?
Figyelt kérdés
Annyi olyan példát hallani, hogy becsúszott a baba, de ez hogy lehet? Tudom, hogy az elővaladék is tartalmazhat spermát, de az mégsem olyan fürge nemde? Ezt a pasi egyáltalán nem érzi? Vagy sokszor a véletlen nem is véletlen csak a pasi nem akarja bevallani?2013. márc. 20. 20:24
1/11 anonim válasza:
Mi 2 évig csináltuk így, én nem estem teherbe, illetve több ismerősöm is alkalmazza ezt a módszert, de egyiknél se lett még baba. Ettől függetlenül persze előfordulhat. De szerintem az esetek nagy többségében, ilyen esetben a férfi nem veszi ki időben.
2/11 anonim válasza:
Mielőtt a férfi "elmegy" is juthat be spermium, szóval előfordulhat. A megszakításos védekezés van a képzeletbeli "legbiztonságtalanabb" lista első helyén. Mi 8. osztályban megkaptuk ezt a listát.
3/11 anonim válasza:
Igaza van az előző válaszolónak. Sokszor a férfiak nem merik bevallani a párjuknak, hogy igenis belement az, aminek nem kellett volna belemennie.
Mi 1 éve megszakítjuk, és eddig nem estem teherbe.
4/11 anonim válasza:
nekem is volt olyan kapcsolatom ahol ezt alkalmaztuk szerencsére akkor bevállt, most már 1 gyerek melett nem érezném biztonságosnak.
5/11 anonim válasza:
1. vagyok. Amúgy hozzáteszem, hogy mi naptármódszerrel kiegészítve alkalmaztuk, mivel mindig tudtam mikor van peteérésem. De most már váltottam tablettára, az biztonságosabb.
6/11 anonim válasza:
kb 6 éve csináljuk így és nem estem teherbe. A nővéremnek bezzeg 3 hónapos kapcsolatba csúszott be a baba védekezés mellett. Szerintem ez biztonságos módszer ha helyesen alkalmazzák. Mi nem néztük a naptárat...
7/11 anonim válasza:
Mi is neha alkalmazzuk, mikor ugy erzi parom, hogy kozel jar, kihuzzuk es felhuzzuk a gumit. Nem szeretjuk, mert tompit, es engem irrital kicsit.
Nalunk biztonsagosan mukodik a dolog. Paromnak joforman nincs elovaladeka, nagyon ritkan egy csepp.
8/11 anonim válasza:
Sokan írják,hogy nem megbízható módszer,lassan négy éve "védekezünk" így még nem estem ettől teherbe. A párom néha még az előváladékot is érzi. Nálunk sajnos pont fordítva van hogy én szeretném hogy ne szakítsuk meg,de ő még nem akar babát. Így biztos nem megy el bennem,egyszer fordult elő akkor sem estem teherbe.
9/11 anonim válasza:
Fél évig alkalmaztuk ezt a módszert. Nem lettem terhes, de akkor késett 2 hetet és azóta gumizunk. Most már inkább nem kockáztatunk. Annyiból szerencsénk volt, hogy megérzem a peteérést és akkor mindig gumiztunk.
10/11 anonim válasza:
Mi 7,5 év után lett terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!