Megszakításos védekezés 2 éve? Többi lent
"jó így ahogy csináljuk nem?"
Nem nekünk kell, hogy jó legyen, mindenkinek saját felelőssége, hogyan védekezik és mit csinál.
Ismeretségi körben két ilyen baba van, akik megszakításos védekezés mellett érkeztek.
Én helyi spermaölővel védekezek két éve, megszakítás és naptárazás nélkül, a klasszikus felfogás szerint ennyi idő alatt már mintegy 100-szor kellett volna teherbe esnem, nálunk működik, nekünk jó, ennyi.
Nézd, az esély meg van rá. Ez nagyban függ attól, hogy mennyire vagytok termékenyek.
Van olyan pár, aki hosszú éveken át védekezik így "ügyesen", aztán kiderül, hogy amúgy sem lehet gyerekük, és van, akiknél egy ilyen aktus is elég a babához.
Amúgy a megszakítás pearl indexe 35-40.
Ez azt jelenti, hogy 100 olyan nőből, ahol a pár egy éven át így védekezik átlagos mennyiségű nemi élet mellett, azokból 35-40 teherbe esik az egy éven belül.
Tehát ti ezek szerint a 65-70-be tartoztok.
Mondjuk én személy szerint nem vagyok ennek híve.
Mert ha azt mondom, babát szeretnénk, vagy a Te szavaiddal élve, "jöjjön ha akar", akkor nem védekezünk, ha meg nem szeretnénk, akkor védekezünk a lehető legbiztonságosabban.
De,ahogy jónak látjátok!
Őszintén? Ugyanennyi idős vagyok, és én is így "védekezek" párommal.
17 évesen is kitalálta az akkori barátom, hogy ezt csináljuk, akkor se lett semmi, bár akkor minden hónapban tiszta ideg voltam, át is váltottunk gyógyszerre.
DE ez nem azt jelenti, hogy ez a tuti biztos módszer, elég nagy a kockázat.
Amúgy az előváladék csak akkor tartalmaz spermiumot, ha az utolsó ejakuláció után nem volt vizelés. Amennyiben pisilt egy kiadósat a pasi, a sperma "kimosódott". A micsodáját megmosta, így az előváladék csak egy olyan anyag, ami segít a síkosodásban, nem tartalmaz spermát. Szerintem a teherbe esettek fele egymás után kétszer is szexelt kihúzással, vagy nem tudom.
Amúgy mi is úgy vagyunk vele, hogy ne jöjjön még baba, de ha becsúszik, akkor örülünk neki, és megtartjuk :) Amíg ez nem fogalmazódott meg bennünk, addig gyógyszer volt amúgy.
"Amúgy az előváladék csak akkor tartalmaz spermiumot, ha az utolsó ejakuláció után nem volt vizelés. Amennyiben pisilt egy kiadósat a pasi, a sperma "kimosódott". A micsodáját megmosta, így az előváladék csak egy olyan anyag, ami segít a síkosodásban, nem tartalmaz spermát."
Na ezt ne terjesszétek légyszi, mert ez nagy baromság!
Én sosem mertem így védekezni,de a kolleganőm tizenéve így védekezik és nekik bevált.
Én félősebb vagyok ennél,mert ugye nem akarok kockáztatni,már van egy fiam és nem tervezek másikat egyenlőre,mikor meg még fiatalabb voltam akkor meg nem akartam még gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!