Miért mondják, hogy a megszakításos módszer nem védekezés csak lutri?
Noverem ketszer is igy esett teherbe. O volt felul, a ferje joval elotte kivette. Van igy egy 13 eves fia, es most fog szulni :) A koztes idoben gyogyszert szedett, azert csak ket gyereke van:)
Es igen, nekem az ismerosem koreben tobb ilyen van, aki igy esett teherbe.
Mivel nem tartottam senki hálószobájában a gyertyát, így nem tudom, mit csinálnak jól vagy rosszul, viszont tény, hogy nagyon sokan esnek így teherbe.
Mi is csak így védekezünk 5 éve, 3 gyerekünk van, de mindhárom tervezett, szóval csak akkor jöttek, amikor akartuk, igaz, akkor elsőre. :-))
Szóval nem tudom, hogy mások hogy csinálják, nálunk bevált a módszer, de mivel sokaktól hallottam az ellenkezőjét, így jó szívvel nem merem ajánlani senkinek.
Hát a sógornőmnek épp kedden volt abortusza, egy ilyen balesetből. Nagy a cirkusz náluk, mert a sógorom nem hiszi el, hogy tőle lett terhes, mert 13 éves így "védekeznek".
Van már kér gyerekük, de lett volna hova és mire szülni a harmadikat. Áll a bál náluk azóta is.
32 hkm
Mi majdnem 5 évig így csináltuk és semmi, akkor már rég együtt voltunk. De mindig csak egyszer csináltuk. A babánk tervezetten jött.
De így, hogy már van egy babánk, s most nem akarunk másikat, már ezt nem merem bevállalni.
Értem a kérdésed felvetését. Talán azért lutri, mert sok a hibalehetőség, de jól csinálva én is azt gondolom,hogy gyakorlatilag 100%ban megbízható lehet.
Ugyanezt gondolom az óvszerről is, hogy jól alkalmazva teljesen megbízható módszer. Mi azt választottuk, mert nekünk kevésbé illúzióromboló az óvszerrel járó előkészület, mint figyelni arra, hogy "megszakítsuk" azt ami olyan jó.
Összességében akkor is kockézatos marad a megszakításos módszer,mert kevesen képesek jól alkalmazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!