Védekezés? Így hogyan? Elég 1 módszer?
szüzek vagyunk mind ketten és nemsoká lenne az első együttlét.Szedek tablettát de nem bízok benne hogy teljesen véd, mivel egyik se véd 100 százalékosan és esnek meg balesetek és véletlenek ezért gumit is húz a párom.Legalább is eddig az volt, de tegnap megkérdezte muszáj-e én azt mondtam igen mert én anélkül nem merem, szóval mindenképp húzzon fel.Ő azt mondta azért nem szeretné mert "nem tetszik" neki, rossz érzés.A kérdésem az lenne hogy mennyire tud kellemetlen érzés lenne egy fiúnak az óvszer?És el tudja e viselni, vagy meg tudja e szokni?Bunkóság volt azt mondanom hogy muszáj felvenni annak ellenére hogy kellemetlen érzés?Elég a tabletta vagy csak túlreagálom a dolgot?
18/L
fiú szintén
A félelmed jogos és érthető. Az ő szempontja is érthető.
Az óvszer elég kellemetlen és a természetes érzést elnyomja bérmennyire vékony stb..
Ha megbízol a tablettában akkor nem kell húzni, ha nem bízol benne akkor sajnos kénytelen ezt bevállalni.
Csak nehogy emiatt menjen tönkre a kapcsolat, mert nem élvezheti emiatt a szexet annyira, mint szeretné.
Egy kicsit túlreagálod. Sok a különbség gumival és anélkül.
Próbáljátok akkor a menstruációd előtti pár napra összehangolni és akkor nem kell gumi. Az már a gyógyszerrel elég lesz.
A gyógyszert mióta szeded, mert az is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!