Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Védekezés? Így hogyan? Elég 1...

Védekezés? Így hogyan? Elég 1 módszer?

Figyelt kérdés

szüzek vagyunk mind ketten és nemsoká lenne az első együttlét.Szedek tablettát de nem bízok benne hogy teljesen véd, mivel egyik se véd 100 százalékosan és esnek meg balesetek és véletlenek ezért gumit is húz a párom.Legalább is eddig az volt, de tegnap megkérdezte muszáj-e én azt mondtam igen mert én anélkül nem merem, szóval mindenképp húzzon fel.Ő azt mondta azért nem szeretné mert "nem tetszik" neki, rossz érzés.A kérdésem az lenne hogy mennyire tud kellemetlen érzés lenne egy fiúnak az óvszer?És el tudja e viselni, vagy meg tudja e szokni?Bunkóság volt azt mondanom hogy muszáj felvenni annak ellenére hogy kellemetlen érzés?Elég a tabletta vagy csak túlreagálom a dolgot?

18/L

fiú szintén

2012. febr. 21. 16:55
1 2
 11/19 Prixoll válasza:
Szerintem fölösleges szedned a tablettákat,késöbb nehezen leszel terhes és a fiudnak meg 1kicsivel nagyobb gumi kéne,amúgy egyáltalán nem rossz érzés a gumi.
2012. márc. 3. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem fontos a gumi ha van tabletta, de mindennél fontosabb, hogy ne stresszelj első alkalomkor, és megérné e célból gumit húzni. Mondom nem is a teherbe esés miatt mert arra szinte nincs esély tabletta mellett, hanem csak saját magad megnyugtatása miatt. Amúgy meg ha a fiú nem tenné meg érted, akkor bunkó. Azt ugye tudod, hogy az első(pár) együttlét neked fog fájni. A fiúnak egyáltalán nem. Mondd meg neki, hogy ha te elviseled ezt, akkor ő elviseli azt :)
2012. márc. 3. 23:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Én két és fél éve szedek tablettát, mióta tartós kapcsolatom és rendszeres nemi életem van. Csak akkor használtunk gumit, amikor elfelejtettem bevenni a gyógyszert, és eddig nem történt semmi baj. De ha izgulsz, akkor fogja be, és húzza föl a gumit.
2012. márc. 4. 00:47
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) amúgy a tabletta szedését nem hagyhatom abba mert hormon zavaros vagyok, anélkül nem jönne meg a menstruációm, meg amúgy se tervezek gyereket, nem szeretem őket, de ez már más téma
2012. márc. 4. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
az én barátomat nem zavarja a gumi, nem értem mit problémázik a pasid... volt már rajta gumi de még szűz? kipróbáltátok hogy milyen érzés rajta vagy mi? és...nem szereted a gyerekeket? :O:O
2012. ápr. 7. 21:13
 16/19 A kérdező kommentje:
volt már rajta mert felpróbálta, és nem, nem szeretem a gyerekeket, nem is szándékozok tervezni életem folyamán
2012. máj. 2. 17:22
 17/19 Radvanszki Mark válasza:

Bizony, nem 100%-os... 100 lanybol 1-nel vagy max 2-nel ha elo fordulhatna ennek ellenere a teherbe eses, de meg ennek ellenere is ha tovabb szeded, tobb mint valoszinu hogy meg ebben az esetben is az elso vagy max a masodik nap mar meg is olne a rabletta a magzatot a benne levo petesejt olo hatoanyagok miadt. :)

Szoval a te dontesed, de en a helyedben nem huzatnak akkor gumit a sraccal, mert ugy egyikotoknek se lesz jo. Az elso amugyse egy leanyalom, de gumival meg abbol aa csopp

2014. márc. 7. 15:55
 18/19 Radvanszki Mark válasza:

Bizony, nem 100%-os... 100 lanybol 1-nel vagy max 2-nel ha elo fordulhatna ennek ellenere a teherbe eses, de meg ennek ellenere is ha tovabb szeded, tobb mint valoszinu hogy meg ebben az esetben is az elso vagy max a masodik nap mar meg is olne a rabletta a magzatot a benne levo petesejt olo hatoanyagok miadt. :)

Szoval a te dontesed, de en a helyedben nem huzatnak akkor gumit a sraccal, mert ugy egyikotoknek se lesz jo. Az elso amugyse egy leanyalom, de gumival meg abbol a keves elvezetbol is vesztessz, es ugynigy a fiunak se fog annyira jol esni igy. Gumival sz@r...

2014. márc. 7. 15:57
 19/19 Radvanszki Mark válasza:
Bocs, az elsot veletlenul kukdtem el mert a backspace helyedt entert nyomtam :))
2014. márc. 7. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!