Védekezés? Így hogyan? Elég 1 módszer?
szüzek vagyunk mind ketten és nemsoká lenne az első együttlét.Szedek tablettát de nem bízok benne hogy teljesen véd, mivel egyik se véd 100 százalékosan és esnek meg balesetek és véletlenek ezért gumit is húz a párom.Legalább is eddig az volt, de tegnap megkérdezte muszáj-e én azt mondtam igen mert én anélkül nem merem, szóval mindenképp húzzon fel.Ő azt mondta azért nem szeretné mert "nem tetszik" neki, rossz érzés.A kérdésem az lenne hogy mennyire tud kellemetlen érzés lenne egy fiúnak az óvszer?És el tudja e viselni, vagy meg tudja e szokni?Bunkóság volt azt mondanom hogy muszáj felvenni annak ellenére hogy kellemetlen érzés?Elég a tabletta vagy csak túlreagálom a dolgot?
18/L
fiú szintén
Bizony, nem 100%-os... 100 lanybol 1-nel vagy max 2-nel ha elo fordulhatna ennek ellenere a teherbe eses, de meg ennek ellenere is ha tovabb szeded, tobb mint valoszinu hogy meg ebben az esetben is az elso vagy max a masodik nap mar meg is olne a rabletta a magzatot a benne levo petesejt olo hatoanyagok miadt. :)
Szoval a te dontesed, de en a helyedben nem huzatnak akkor gumit a sraccal, mert ugy egyikotoknek se lesz jo. Az elso amugyse egy leanyalom, de gumival meg abbol aa csopp
Bizony, nem 100%-os... 100 lanybol 1-nel vagy max 2-nel ha elo fordulhatna ennek ellenere a teherbe eses, de meg ennek ellenere is ha tovabb szeded, tobb mint valoszinu hogy meg ebben az esetben is az elso vagy max a masodik nap mar meg is olne a rabletta a magzatot a benne levo petesejt olo hatoanyagok miadt. :)
Szoval a te dontesed, de en a helyedben nem huzatnak akkor gumit a sraccal, mert ugy egyikotoknek se lesz jo. Az elso amugyse egy leanyalom, de gumival meg abbol a keves elvezetbol is vesztessz, es ugynigy a fiunak se fog annyira jol esni igy. Gumival sz@r...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!