Hogy lehet kibírni lelkileg, ha több éve probálkozunk a babával? Én most 2 éve, de most érzem, hogy nem birom tovább, nem tudom hogy mit tehetnék, hogy erősebb legyek.
eddig birtam mindent és bár fájt nagyon de mégis birtam. eddig!!!!!!!
már nembirom.!
ugyérzem nekem lehet hogy nemis lesz mert mostis jött olyan probléma amire még a doki sem számitott.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz! Nekünk 2 éve nem jön a baba, bár én talán annyival vagyok "előnyben", hogy én tudom az okát a dolognak! Nőgyógyászati műtét útján majdnem sikerült kipakolni a berendezésemet, de szerencsére az orvosom megtudott menteni 20%-ot a petefészkemből! Én is voltam már Closti kúrán, most lesz egy HSG-m! Néha már én is úgy elkeseredem, hogy félek, egyszer csak depresszióba fogok esni! Ha meglátok egy kismamát, a sírás kerülget, ráadásul a velem egyidős unokatestvéreim sorban esnek teherbe, kisebb megerőltetés nélkül, és bevallom őszíntén, gyakran elkap a sárga irigység, hogy miért pont én vagyok az, akinek nem , és nekik miért jön csak úgy hip-hop? A többieknek kitartást, és hátha egyszer majd valami......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!