Hogy lehet kibírni lelkileg, ha több éve probálkozunk a babával? Én most 2 éve, de most érzem, hogy nem birom tovább, nem tudom hogy mit tehetnék, hogy erősebb legyek.
eddig birtam mindent és bár fájt nagyon de mégis birtam. eddig!!!!!!!
már nembirom.!
ugyérzem nekem lehet hogy nemis lesz mert mostis jött olyan probléma amire még a doki sem számitott.
köszönöm mindenkienk a választ. igen voltam dokinál és clostit szedtem ami nemhatott,és a méhnyálkahártya nemhogy vékony hanem nem formás valahogy igymondta a doki.most megint irt premens gyogyszert irt és norcolutot.
3. válaszolo van kedved levelezni?
Erre nehéz válaszolni! Nekünk egy év után sikerült, de én már így is ki voltam előttem lelkileg. volt egy hosszú ciklusom, amikor már alig vártam, hogy megjöjjön! az átlendített, mert úgy voltam vele, hogy most jön a nyár, azt élvezni szeretném, és nem agyalni ezen, nem hőmérőzni és számolgatni. Nem volt könnyű persze az agyamat kikapcsolni, de párom ebben nagy segítség volt! meg az is, hogy teljesen lefoglaltam magam. Így augusztusban azt sem tudtam hol tartok ciklusilag. Akkor számoltam utána, amikor azt álmodtam, hogy pozitív a tesztem. mivel még úgy véltem messzi a következő, hülyeségnek gondoltam az álmot, de kíváncsiságból teszteltem egyet két nap múlva(még mindig jó 1 héttel előtte voltam az én számításom szerint) és tényleg valóra vált az álom. Pedig addigra már az orvoshoz is bejelentkeztem kivizsgálásra!
Fontos, hogy azért valahol bízz magatokban, hogy sikerülni fog, hamarosan lesz babátok! Sajnos a lelkiek nagyon kihatnak erre a babaprojektre! Mindenkinek más válik be, és másképp sikerül! Drukkolok neked, hogy rövidesen meglepjen titeket is egy kisbaba!!! Minket sikerült, mert időzítésben szebb időpontot nem is lehetett volna kívánni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!