Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy ilyen módon...

Lehetséges, hogy ilyen módon esett teherbe a barátnőm? És ha igen, még ilyenkor is engem terhel a felelősség?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok akadva. Barátnőm gyereket akart, én pedig nem akartam soha. Nem örült neki, de látszólag elfogadta, mondván hogy komoly a kapcsolatunk, túl régóta vagyunk együtt ahhoz, hogy emiatt elhagyjon. Minden a legnagyobb rendben volt, erre tegnap közölte velem, hogy terhes tőlem, megmutatta a pozitív tesztet. Nem hittem neki, mert mindig húzok gumit szex előtt. Azt mondta, hogy mivel ő akart gyereket, ezért megoldotta máshogy, kiszedte a spermát a használt kotonból(?!). Annyira őrült, szakítottam vele egyből. Reménykedek, hogy ki van zárva, hogy így esett teherbe, gondolom valószínűbb hogy megcsalt. Viszont ha mégis én vagyok az apa, tehetek ez ellen valamit? Nem akarok apa lenni. Alig keresek pénzt, ha még kell fizetnem annak a kétszínű aljas nőnek a gyereke után, akkor soha nem marad semmim. Elmehetek ezzel ügyvédhez? Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve.

25f

2017. aug. 1. 10:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Nyugi, valószínűleg csak tesztelt a csaj.

Én a helyedben mindenképpen azonnali hatállyal kidobnám, s ha véletlenül terhes, nem írnám addig alá az apasági nyilatkozatot, amíg nincs DNS teszt (sőt, utána sem). Ha már itt tartunk, nem tudom, mi a szakmád, milyen nyelvet tudsz, de ha tényleg terhes, a helyedben azonnal hatállyal nézni kezdeném a Honolului vagy Kajmán szigeteki állásajánlatokat, azaz valami olyan helyet, ahol a büdös életben nem találnak meg. (ja, és mellesleg beadnám azonnal a vazektómia kérelmemet valamelyik külföldi, pl. szlovák klinikára - ott 30 nap várakozási idővel megcsinálják)

2017. aug. 3. 07:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2021. okt. 5. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!