Lehetséges, hogy ilyen módon esett teherbe a barátnőm? És ha igen, még ilyenkor is engem terhel a felelősség?
Nagyon ki vagyok akadva. Barátnőm gyereket akart, én pedig nem akartam soha. Nem örült neki, de látszólag elfogadta, mondván hogy komoly a kapcsolatunk, túl régóta vagyunk együtt ahhoz, hogy emiatt elhagyjon. Minden a legnagyobb rendben volt, erre tegnap közölte velem, hogy terhes tőlem, megmutatta a pozitív tesztet. Nem hittem neki, mert mindig húzok gumit szex előtt. Azt mondta, hogy mivel ő akart gyereket, ezért megoldotta máshogy, kiszedte a spermát a használt kotonból(?!). Annyira őrült, szakítottam vele egyből. Reménykedek, hogy ki van zárva, hogy így esett teherbe, gondolom valószínűbb hogy megcsalt. Viszont ha mégis én vagyok az apa, tehetek ez ellen valamit? Nem akarok apa lenni. Alig keresek pénzt, ha még kell fizetnem annak a kétszínű aljas nőnek a gyereke után, akkor soha nem marad semmim. Elmehetek ezzel ügyvédhez? Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve.
25f
Sajnos teljesen nem lehet kizárni, hogy így esett teherbe, csak akkor derül ki az igazság, ha megcsináltatod az apaságit.
Mivel nem vagytok házasok, meg is kell, úgy tudom, ahhoz, hogy bizonyítani tudja, hogy te vagy az apa. A nem házas párok esetében is kell apasági, vagy egy nyilatkozat, hogy az apa elismeri gyermekéül a magzatot, úgy tudom, a vezetéknév-adásnál is kell ez.
Tehát ha nem vagytok házasok, és nem ismered el az apaság tényét, akkor kell apasági teszt. Abból majd kiderül.
Addig meg gondolkodj el a párválasztási szokásaidon, mert valami nincs rendben veled, ha egy pszichopata, őrült spermatolvajjal éltél együtt, és az első intő jelre nem léptél le.
Ha valóban kilopta a spermár a gumiból akkor bizony tőled van a gyerek.
Egyszer olvastam h volt egy pár akinek nem lehetett közös gyereke a nő részéről voltak gondok.Megbeszélték a bnőjével h majd ő kihordja a férje gyerekét úgy h a férfi egy fecskendőbe élvezett és azután a feleség elvitte a bnőjének.És igen, lett belőle gyerek.Úgyhogy elképzelhető h a bnőd kipréselte a cuccost a gumiból.
Hát aljas tett az tuti!
Sajnálom h ezt kell átélned:(
sajnálom, ami veled történt.
Annak kellene utánajárni, hogy méhen belül mikor, hogyan, mennyiiért stb. deríthető ki, h ki az apa. Úgy tudom erre is van lehetőség, így legalább nem kell a 9 hónapot végigizgulnod.
De nem tudok én sem mást írni, mint az előző válaszolók, a sperma simán életképes levelőn is, nem egy gyerek fogant már így, filmet is készültek erről.
Szóval a lényeg, igen, lehet, h tőled terhes és ha az be is bizonyosodik, akkor sajnos gyerektartást kell fizetni.
Lehet belőle gyerek.
Szerintem is hülye volt, hogy bevallotta. Ha nem mondja meg, hihetted volna, hogy rosszul raktátok fel az egyik gumit.
Amúgy szerintem nem terhes, csak szerzett ismerőstől egy tetsztet, hogy teszteljen téged.
Sokkal valoszinubb, hogy kilukasztotta a gumit.
De ha nem vagytok hazasok akkor nem irod ala az apasagit es kesz. Ha nagyon akarja akkor ugyis dns tesztet kell csinaltatni es kiderul.
Nehogy már 25 évesen elköttetésre küldjétek csak mert a csaja hülye...
Azért igy elég nehéz teherbe esni, de nem teljesen kizárt. Valószinűbb hogy kamuzik vagy mástól terhes. Határozottan szakitsd meg vele a kapcsolatot és mondd meg hogy nem vagy rá kiváncsi, ha csak megfogni akar vele de rájön hogy nem válik be nem hiszem hogy megtartja csak hogy gyerektartast fizess neki mert nem nagy buli egyedül gyereket nevelni rs nem él meg abból a pénzből. Ha mégis még mindig tudsz apaságit kérni hátha nem is a tiéd.
De nem hiszem hogy előzménye nem volt rs eddig normális és boldog kapcsolatotok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!