Lányok, ha annyira féltek a teherbeeséstől, miért szexeltek?
komolyan érdekel az oka.
akinek nem inge, ne vegye magára.
Gondolom, mert szeretik a szexet:) Csak védekezniük is kellene megfelelően és akkor nem lesz gond.
Én babát szeretnék, szóval csak sejtem, hogy ez az oka:D
Mert szeretek szeretkezni :-)
Egyetlen védekezési mód sem 100%-os, mi ezért is kombináljuk. De meg nem fordulna a fejemben, hogy lemondjak a szexről.
nagyon sokan küzdenek teherbeesési gondokkal, szerintem ez is a fogigátló, plusz előtte sokéves stressz miatt, hogy ne essen teherbe. persze h ez rányomja a bélyeget a teherbeesésre később.
Persze tudom, nem mindig ez az oka, csak gondolom.
Remélem, Neked mielőbb sikerül anyukává válni!!:)
Na ez az. "Ő is igényli".
Miért ilyen önzőek egyes férfiak?
Nem csak a kapcsolattól függ. Amikor a férjemet megismertem, mindketten tanultunk, anyukámat rákkal kezelték, az ő öccse drogelvonón volt. Valahogy nem gondoltam úgy, hogy ideje lenne egy gyereknek.
A másik: volt olyan férfi is az életembe, akinek sosem szültem volna, de nagyon jó volt vele a szex. És? Védekeztünk rendesen (3 havonta injekció+minden alkalommal gumi), nem érzem magam emiatt qnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!