Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire a teherbeeséstől?

Figyelt kérdés

21/L vagyok, fogamzásgátlót szedek 17 éves korom óta. Ennek ellenére mindig nagyon félek, hogy terhes leszek, mert tudom, hogy 100%-os védekezési módszer nincs. Anyukám mindig mondja, hogy mennyire szeretne már unokát, én is egyre többet nézegetem a babákat, de még 2 év vissza van nekem az egyetemből és ha most becsúszna a pici, az nagyon bezavarna.

A barátommal öt éve vagyunk együtt, már együtt is lakunk, de még nem jegyzett el, és én csak házasságban szeretnék szülni, terhes lenni.

Sokszor csak azért utasítom el a közeledését a gyógyszer ellenére, mert annyira félek a terhességtől, és ha nem szexelünk nem lesz baba, az biztos.

Múlt héten egy napot késett a menstruációm és egész nap és éjjel azért sírtam, mert mi van, ha terhes vagyok.

Mit lehet ezzel tenni?

2012. nov. 6. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ritkán mondok ilyet, de érdemes lenne pszichológushoz fordulnod.
2012. nov. 6. 08:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Dettó hasonlóan érzek. Egyszerűen olyan sokan vannak (számomra), akik egy apró baki folytán a gyógyszer mellett teherbe esnek. Azért nem sírok át egy éjszakát ha kicsit késik, de én is ideges leszek. Én azzal nyugtatom magam, hogy ha jönni akar hát jön. Majdcsak lesz valahogy.
2012. nov. 6. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
ne szexszelj addig amíg el nem vesz.
2013. szept. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!